Inte bara flyttar man ihop med mannen man älskar mest, man vinner också en tävling med ett par sagolika indianiga örhängen som kommer kunna pryda mina öron hela hösten! (och jag som ska ta hål i öronen precis nu i dagarna dessutom!)

En av mina favoritbloggar hade tävlingen där man skulle tipsa om en låt som man tycker om. Enda kriteriet var att artisten/sångaren skulle vara av det kvinnliga slaget. Eftersom jag lyssnat på Robyns version av Björks 'Hyperballad' 24 timmar om dygnet sen förra veckan blev det mitt bidrag. Och se så bra det blev!

Därför tycker jag att vi alla lyssnar på just Robyns version av 'Hyperballad' och ryser över hela kroppen unisont. Fantastisk låt av en fantastisk kvinna som tolkas av en annan fantastisk kvinna.

Skriv en kommentar

Grattis! ska lyssna nu direkt.

oh, nu fick du mig att lyssna på den och sen björks orginal-version. har aldrig lyssnat in mig på björk men hon är så fantastisk. bara hennes kläder på polarpriset!

Åh vann du dom! Vad roligt!

bara därför fanns dne ju inte på spotify, men lyssnar på björk-versionen.

· Svar till stilist

NEJ! Du måste höra Robyns version. Kolla youtubeklippet jag länkat. NU!

Grattis! Jag slulle också vara med, men jag gick och funderade på vilken låt jag skulle tävla med lite för länge, så jag han inte med.

Kommentera