Ni önskade mer bilder på lägenheten och inredning så jag tänkte att fram tills allt är klart här så knäpper jag av bilder då och då (kanske varje dag, kanske varannan) och lägger upp som sneak peaks på hur arbetet fortskrider? Igår var vi på IKEA för nödvändigheter och ikväll blir det en färg och kakelbutik.

Och när jag ändå är på G med det kan jag försöka mig på att lägga upp en dagens varje dag också. Ikväll kommer mitt stativ hit och då blir det ännu bättre dessutom!

So, stay tuned.

Jag är mycket för stilleben av  saker i hemmet så igår plockade jag fram mina matryoschkadockor i keramik och lite loppisfynd för att peppa till vardagsrummet.

Vår nya kökslampa. Lite Disneyland kontra Alice i Underlandet i köket har ingen dött utav. Minst utav alla, jag.

Finns ingen fönsterbräda i köket så jag tänker låta diskstället trängas med gröna saker som strax ska planteras om i en gammal plåtburk. (växten är förövrigt räddad från en säker död i trapphuset på söder. Hittebarn helt enkelt som adopterats av mina ogröna fingrar)

Jag och Mikael fann en handgjord korg i Hossegor, Frankrike i somras och bestämde oss för att låta en gul flytta in som tvättkorg hos hos.


Såhär ser jag ut på mer ordentliga bilder, idag. Mikaels flanellskjorta, köpt på Insight i Frankrike. Sidenjackan är ett loppisfynd för 5 kr. Tycker om kontrasterna av arbetskänslan i skjortan och det skira i jackan.

Skriv en kommentar

Verkligen helt underbar lampa!
Jag läste boken bredvid korgen (vilda svanar) förra sommaren. Fast jag orkade bara läsa 3/4 av den...

Jaaaa himla kul och se sneak peaks! Gillart! Och du, you´ve got mail!

Åh vad spännande med ert nya hem, jag kan knappt vänta tills jag får komma och hälsa på!!! :D

Galet fin lampa, sötkajsa! Är det en sådan som hänger i taket?
Jag tänker mig att några sådana hängandes högt och lågt i ett par olika färger skulle vara det mest magiska någonsin. Ih!

åh, vilken himla fin blogg du har.
lite sent svar, men jag håller med absolut! är underbart med såna plagg, jag har dock en tendens att fastna med dem, har nästan bara såna och det resulterar i att jag alltid går i samma tre-fyra saker. haha

åh!
(vad är det som står framför fönstret och bakom diskstället.. en väska?)

I love the new kökslampa!

Kommentera