Jag känner mig lite torr i huvudet för tillfället. Har en hel del att blogga om men ingenting känns riktigt rätt när det kommer ut. Kan ni inte berätta vad ni vill se/höra/läsa här? Så får jag lite inputs och inspiration från de som vet bäst, ni!


Eftersom jag den här veckan har en livskris härligt uppblandad med en yrkeskris är allting lite upp och ned. Jag önskar att min garderob såg ut som JaneSea of Shoes. Att jag är på modeveckan i NYC och gör TV och andra roliga saker som modebloggsgiganterna. Att ett par Doc Martens i storlek 34 uppenbarade sig bland mina skor. Osv.

Men tills det händer ska jag ta på mig nedanstående kombination (!) och ge mig iväg för att rösta efter att jag jobbat här hemma på ön ett tag.

Less is more is boring.

Skriv en kommentar

Snyggt!

Klänningen är fantastisk och jag hoppas och tror att du tar dig ur krisen med bravur!

åh, så fina!!

snyggt! nåt sånt fint skulle jag behöva nu för att liva upp mig själv

whoaaah, galen färgkombo! Not my cup of tea, men diggar mönstrena!

Och pgew, då kan jag väl slå det ur hågen då, och äta mina oekobananer med lite bättre samvete. Grejen är den att jag vet att jag bara är människa, och att det är okej. Världen går ju inte under. Men jag blir lite putt på mig själv, jag har handlat godis för typ 200 spänn den här månaden, och pizza för li... Visa hela »

Jag älskar när folk som du använder mycket färg och mönster! Vi är så mesiga när det gäller vad vi klär oss i.

Riktigt härliga färger. Piggar upp!

Hm..
Jag tycker så mycket om dig, över huvud taget. Allt du skriver genomsyras av att det är du som skriver och det gör att jag gillar det.
Jag tycker om när du skriver om kläder, jag tycker mycket om när du lägger upp illustrationer, jag tycker om när du skriver om att vara upp över öronen glad och när du skriver om att vara ledsen. För du kan det här med att uttrycka dig känslofullt.

Dina DIY-grejer ä... Visa hela »

Jag har aldrig kommenterat tidigare, utan bara girigt läst. Men jag älskar mest alla dina pysseltips!! Jag vill själv bli lika pysslig! Ska kommentera mera, det lovar jag :) Jag vet ju hur uppmuntrande det är!

Hej Kajsa! Jag tycker om din blogg för hur du vågar kombinera kläder, hur du pysslar och visar, hur du illustrerar och hur du låter din personlighet lysa igenom i texten du skriver. Bra blogg. Kram från en trogen läsare

Hittade nyss en flickr-sida fylld med massor av fina ramar och kom att tänka på dig :) www.flickr.com/photos/amye123/

Fin färgkombination! Jag blir alltid sugen på orange till hösten. Sen är det alltid trevligt med pysseltips.

Önskas:
Vi vill ha massor med tips på skor för oss som inte når upp till st36

Thank you for your lovely comment, dear Kajsa. You have such a lovely space here, too! Will surely come back again. ;)
Love from Dotti and greetings to dear Svenja

Kommentera