Mina två nästa pysselprojekt är redan givna. Ska sätta tänderna (men mest händerna) i ett par roliga strumpor och fixa till dem med någon sorts stenar/platta nitar eller dylikt. Först ska jag bara hitta det. Panduro nästa.

Andra grejen jag ska göra som jag faktiskt funderat i ett par år är ett fjäderhalsband som nästintill blir en krage. Bild två bloggade jag om för flera år sedan på min gamla blogg och jag tycker än idag att den är precis lika fin. Och framförallt inspirerande.

Roliga strumpor att dra utanpå strumpbyxorna i höst och ett maffigt halsband att slänga utanpå en jumper eller annan värmande, men lite tristare tröja.

Skriv en kommentar

Sv: Åh, Kajsa. Absolut inte! Jag har bara varit riktigt dålig på att besöka och kommentera en hel del fina bloggar på senaste tiden. Mitt liv har varit rätt så snurrigt, men jag hoppas på mer tid och energi nu i höst. Kramar!

Fjäderhalsbandet ser jag mycket fram emot!

haha, ja, det är lika kul varje gång man ser den.. ;P

Vilka fiffiga ideér! Inspiration var ordet!

ungefär ett sånt halsband har jag varit sugen på att göra också men inte ramlat över rätt fjädrar

Det kommer att bli fantastiskt!

Åh jag köpte en fjädercapen för noll och ingenting för ett tag sedan, den ska jag använda stenhårt nu i höst!

Förresten fjädrar hittar du riktigt billigt på ebay, och strutsfjädrar som är det vackraste jag vet kostar heller nästan inget, sök på ostrich!

vilket fantastiskt halsband! oh vad många fina ideer jag fick nu. tack!

Kommentera