Jag är fruktansvärt glad, lycklig och framförallt tacksam att jag fått vuxit upp i ett land med demokrati. Där jag har rätt att göra min röst hörd.

Det här valet blir mitt andra och jag kommer naturligtvis att rösta. Inte bara för min skull utan för er och min framtid. Det finns ingen bortförklaring för oss som har åldern inne. Har vi någonsin varit glada för att bo i detta demokratiska land är det också vår skyldighet att gå till vallokalerna och ta ett beslut. Jag personligen anser inte att en röst på Sverigedemokraterna är en röst för vare sig oss, vår framtid eller vårt land. Det är en röst för allt som är ont, dåligt och bakåtsträvande. Det hoppas jag ni också tycker.

Det här valet ligger i våra händer, se till att ta hand om det.


Skriv en kommentar

tummen upp

blått som havet

Hej Kajsa,
it is great that you like the T-Shirt.
I am going to be in Stockholm until Monday and if you like to get to know knew people and are interested in meeting a blogger from Berlin we could maybe have a coffee together. What do you think?
I would be so curious to meet you.

Svenja

Nämen vad fint!

heja heja.
vi håller alla tummar & röstsedlar för att den gamla hederligt svenska främlingsfientligheten, som egentligen heter total ignorans, inte får komma & styra för oss. därför måste vi ut nu & övertyga de fina människor vi känner & kanske även ett par vi bara möter på gatan. det är så makalöst viktigt.

Ja alltså jag tycker inte det är ok att ens överväga att rösta på SD. Finns så mycket fler sätt att påverka och visa missnöje. Att lägga sin röst på ett parti med medlemmar som varit öppet rasistiska och nazistiska ser jag ingen som helst ursäkt för!

jag håller verkligen med dig.
själv gick jag och förtidsröstade i måndags (första gången jag får rösta) och jag kan säga att det inte var på Sverigedemokraterna

Kommentera