Tack för alla fina ord och er omtanke. Det är lite svårt att ta in allt just nu. Från just era kommentarer till att äta frukost och tänka. Men det finns ljus i tunneln och saker kommer bli bra. Det måste bara få tänkas över, pratas om och få nya lösningar.


Just nu sitter jag på jobbet i butiken på Bondegatan. Mailar en massa och är glad att det är fint väder. Det behöver vi. Att få ha en normal höstdag.

Önskar kanske mest av allt idag att jag hade energi att skriva ett inlägg om hur valet blev i söndags. Hur Jimmie Åkessons obehagligt skrattande ansikte när siffrorna kom om deras steg in i vår riksdag fick mig att gråta så mycket att jag var tvungen att ringa mamma.

Men vi tar det en annan dag. Nu vill jag bara önska mig Tavis tröja i present. Modevärlden menar att 90-talets loggohajp är på väg tillbaka och jag känner att tack men nej tack för Nikelogga á storlek med mitt eget huvud.

Feminist kan jag dock ha skrivet över hela bröstet och magen vilken dag som helst. 

Skriv en kommentar

sjukt fin tröja!
jag skickar all kärlek till dig och mikael just nu. hoppas det blir bättre snart, och förlåt att jag inte hört av mig men jag svämmar liksom över just nu. <3

hehe jag hoppas verkligen att 90-talet inte är på väg igen! det vore heeeemskt! xD

vad menar du med feminist då? :) det känns som att de flesta feminister är lite väl överdrivna och typ står för ojämnställdhet åt andra hållet istället..

feminist! det skulle jag också gärna ha på en tröja. (trots fördomarna om att alla feminister vill att kvinnor ska vara mäktigare än män, inte rakar benen eller bryr sig om vad de har på sig). för mig har ordet feminist bara fina betydelser. klarsynta människor som vågar stå upp för sig själva och säga att de vill ha en bättre värld.

och jimmiiiie. jag tror inte du behöver oroa dig fö... Visa hela »

Skönt att höra att det ser ljusare ut. Inte roligt när någon som står en nära inte mår bra. Hoppas på förbättring snarast. Kärlek!

Kommentera