Det är kul med det-här-har-jag-i-väskan-inlägg. Märkligt egentligen. Varför vi människor gillar att kolla i andras väskor, kylskåp, badrumsskåp och så vidare. Men det roar, det gör det.

Dock blir jag alltid lika konfunderad när andra bloggare visar sina väskors innehåll. Är det bara jag som går omkring med ett kilo rent.. junk utöver det nödvändiga?


Såhär ser min, jäkligt skitiga, Marc Jacobstygpåse ut invändigt i alla fall.

I botten finner man det här. Alvedon och nötallergitabletter jämte godispapper, snabbgjorda visitkort, några mynt, löv från växten jag räddade härondagen och mobilfodral; bl.a.

Sen överst hittar man en stor sjal, ett skärp till en klänning, mina nycklar (som alltid är fästa vid en sidensjal), uggleplånkan, en glödlampa (!), rosetthårspänne, en recension av en barnbok om hamstrar som jag snodde ur DN på mammas jobb och tuggummin från en goodiebag; bl.a.

Skriv en kommentar

haha jag tycker det är kul och se hur mycket junk man faktiskt samlar på sig i en och samma väska :D Såna där nödvändiga ting som KAN komma till använding.. nångång..

I min väska är det också bra junk. Och massa konstiga saker som man liksom aldrig använder. Förutom det vanliga sakerna har jag en miniflaska tabasko, en tum superklister, inplastade sugrör, fyra böcker, flera oliika hänglås, gamla trasiga arband, strumpor, hårspray, minneskort, och massa annat strunt... Men jag tycker det är ganska roligt ändå. Speciellt när man upptäcker allt konstigt man har i väskan!

Haha alltså det är väl såhär en väska ser ut.. eller??!
Tygväskor är kanske satans påfund, de får plats med en hel mängd saker, nästan värre än en väska med massa små massa fack!

Skönt att se att jag inte är den edna med o-ordning i min väska :)
Tack för tipset om skorna. Alltid bättre och få från någon man känner. Så idag ska jag beställa från skopunkten!

Ha en bra dag fina Kajsa!

Alltså, vanligtvis brukar jag inte ha så mycket saker i min väska, men på senaste tiden har det blivit en enda avgrund! Jag blir dödsarg varje gång jag måste leta något, gräver och gräver och gräver men hittar aldrig. Kanske ett tecken på att jag borde rensa?

Problemet med mina väskor är att dom inte packar upp sig själv. Så dvs att jag lägger ner och lägger ner tills de e ÖVERFULLA och väger 5kg utan problem och jag fattar inte hur de kan vara så tunga, för jag har inte packat ner så mycket IDAG!?!?!!

Det känns bra att någon annan har lika stökig väska som mig:)
Otroligt söt ugglebörs föresten!

hahaha kajsa du är så klockrent ärlig. därför du är så grym.

åååååh, var är uggleplånkisen från? :D

haha!

Kommentera