Jag har aldrig varit en sminktjej. Jag går utan problem på stan eller träffar människor utan minsta svep med puderborsten och fem av sju dagar i veckan går jag alltid utan smink. Nu har vi deltagare i Stylisterna blivit rejält försedda med allt vad kosmetika innebär och som jag skrev häromdagen innebär varje stilla ögonblick att man kan bättra på med lite mascara här och fixa ögonbrynen där.

Såhär såg mitt badrumsskåp ut innehållsmässigt för ett par veckor sedan.

1. Med mitt långa hår är det ingen mening med att försöka skapa volym med hjälp av hårspray. Därmed fixerar jag lockar då och då med lite Toni&Guy! 2. När hårtopparna ser ledsna ut får de en dos serum som gör dem mjuka. Från Goldwell. 3. Torrschampoo är definitivt en räddare i nöden och detta är i pulverform som man kammar i. Köpt på Sephora i New York.

1. Förvisso är denna Weleda ansiktsserum för uppstramning av ansiktet men jag älskar doften av granatäpple och dessutom går det blixtsnabbt in i huden! 2. När jag vill tvätta av ansiktet från smink och smuts är det denna mousse från Cliniderm som gäller. 3. För en bättre och djupare rengöring använder jag Neutrogena som en 5 minuters mask.

1. När det kommer till smink är det enda täckande jag använder Make up Stores 'cover all mix'. Bara att blanda till rätt färg med penseln och de tre färgerna och minsta rodnad trollas bort! 2. Mascara är egentligen mitt enda måste i neccessären. Denna minivariant från Clarins är toppen. 3. Det senaste året har jag blivit hooked på läppstift. Absolut enklaste sättet att liva upp sig snabbt. Jag är inget jättefan av läppglans men ska det vara så ska det vara ett mintsmakande från märket Elf.


Imorgon kan ni få se hur mitt badrumsskåp ser ut efter att det blivit L'Oreal-iserat. Jag har obscena mängder om man jämför med hur det såg ut när jag fotade detta ovan för ett par veckor sedan!

Skriv en kommentar

hoho spännande! trots att jag inte känt dig länge känner jag dig som en utansminktjej men dina med-smink-bilder är ju helt supersöta :)

Kommentera