Jag är ledig och hemma en sväng nu vilket är precis lika delar skönt som tråkigt. Jag drömmer om allt vi gjort hittills under Stylisterna och undrar hela tiden när man ska se en kamera svänga runt ett hörn. Detta äventyr är så jävla roligt att det är värt all nervositet som ligger över varje centimeter av kroppen 24 timmar om dygnet. Jag uppskattar att få dricka julmust med Mikael och sova i min säng men jag längtar tills nästa gång jag stiger innanför vårt Stylisterna-husets väggar.


Jag kan som sagt inte berätta nästan någonting för er utan ni får vänta tills programmet sänds men jag ska försöka blogga så mycket som möjligt under min tid i huset. Håll en tumme för att vi har internet snart! Och justja, har skapat en kategori nu där jag lägger upp alla mina inlägg som berör Stylisterna.


Nu ska jag välja frukost (banan eller godis, godis eller banan) och sen skynda iväg för att träffa upp lite folk för jobb under dagen. Ingen rast och definitivt ingen ro!

Hej hej väldigt trött (13 timmars sömn räknas ej) och osminkad tjej!

Skriv en kommentar

du är bäst<3

Det ska bli så himla spännande att se när det sänds!

ha den kungligaste lördagen!!!

finedu!

Men hörru, när sänds programmet? Jag blir så fruktansvärt nyfiken varje gång jag går in här så jag sliter håret, haha, nästan i alla fall! Det låter som du har väldigt kul.

Roligt roligt :) längtar efter att se programmet nu :)

Så satans söt :)

Kommentera