Jag läser väldigt sällan bloggar med manliga skribenter bakom tangenterna. Inte för att jag inte vill, tvärtom skulle jag älska att läsa en mer varierad blandning då manligt mode inspirerar mig massor. Dock är urvalet något urvattnat och helt ärligt talat; inte särskilt spännande.

Så till min lycka när min rumskompis i Stylisterna och tillika "bästa vän" i huset Niklas bestämde sig för att göra blogg av sin stil, smak och syn på mode.

Nu låter det ju definitivt som om jag gillar Niklas blogg enbart för att han är min vän men nehej då. Jag hade gillat den skarpt om han så var min dagisnemesis.


Anledningar att gilla Niklas, och hans blogg:

Han blir sur när han inte hittar sin Bevvan-tshirt. Man får locka hans hår och göra roliga frisyrer med det. Han gillar mitt more is more-motto. När jag inte kan sova googlar han 'dronter' och berättar massa bra fakta om dem. Och varför de dog ut. Han använder smycken. Han jobbar på Beyond Retro OCH är trevlig. Han lyckas fynda Oscar de la Renta-kavajer och ser smashing ut i dem. Han har färgglada strumpor till lite upprullade byxor utan att se ut som en brat. Och så har han ett sånt där fingertoppssinne för mode som man bara vill mörda lite för.

Läs hans blogg nu vettja!

Pic 1. QXs minireportage om mannen i fråga. Pic 2. Min bild. Pic 3. En stilig dagens!

Skriv en kommentar

Låter som en superhärlig person!!

Åååh Kajsa va fin du är!! Blir alldeles varm i hjärtat nu när jag stått ute i kylan i 2 timmar och väntat på mitt försenade tåg! Men nu är jag på väg mot Norrland! Vi ses i Sthlm igen snart! Puss och kram!

Kommentera