Jag har aldrig varit något megafan av Star Wars men naturligtvis har man som lillasyster till en sci fi-nörd sett filmerna ett antal gånger under uppväxten.

Det var liksom Spice Girls och AC DC, My Little Pony och Teenage mutant Ninja Turtles, Bumbibjörnarna och Star Wars. En salig röra av de mina vänner gjorde/tittade på/lyssnade på/var intresserade utav jämte det mina bröder projicerade till mitt blonda lilla huvud.

Fin röra tycker jag.

 

Nu hittade jag på den där Olgas blogg hennes två första bilder i en serie på just temat Star Wars. Och jag blev plötsligt 10 år gammal igen sittandes bredvid min ena bror i soffan med tusen frågor varför snubben i svart hjälm pratade rossligt och varför i hela friden den gröna lilla farbrorn inte hade huvudrollen. Han var ju förträfflig!

Så kom jag på att jag samlat på mig ett par andra Star Warsrelaterade bilder de senaste veckorna och därav blev det ett litet inlägg om just denna episka filmserie.

Twilight liksom, släng dig i en vägg. Ljussablar is the shit.

 

Pic 1. Dansant stormtrooper, Olga Cisternas. Pic 2. Vet tyvärr ej. Men det bästa utav tre världar; En smula Star Wars, en gnutta snygg kille och en släng Pradatröja!. Pic 3. Har skottar kalsonger under kilten? Har Stormtroopers BH under dräkten? Olga Cisternas. Pic 4. Bild en av kidsen på en plåtning ritade på en whiteboardtavla.

Skriv en kommentar

Hahaha snubben i svart hjälm med rosslig röst...du är så söt! <3

Vilka underbara Star Warstolkningar. Haha. Och TACK för din kommentar!! Blev så glad! Jag lovar att inte stänga igen helt, men just nu har jag inte så mycket tid eller kreativitet för just bloggandet. Kanske kommer jag igång ordentligt i sommar igen :)

Kommentera