Detta är en enkel lunch som jag ofta “kastar ihop” här hemma. I skafferiet har jag alltid nudlar och mina älskade smaksättare såsom soja, sesamolja och chiliolja. För att få en krämigare sås har jag här valt att använda mig av jordnötssmör, för vem älskar inte det? När det kommer till grönsakerna så finns det inga begränsningar eller krav. Toppa med det du har hemma!

1 portion ca 150-200g nudlar

Såsen
1 msk jordnötssmör, jag använde mig av ICAs jordnötssmör med crunch
1 msk japansk soja
1 tsk sesamolja
1 finhackad vitlök
1 tsk hemmagjord chili olja, går att använda sriracha också om man vill komma åt hettan.
1 tsk honung
Blanda samman med ett par matskedar av vätskan som du kokar nudlarna i.

Toppings
1 msk jordnötter
1 st vårlök
1 st pak choi blanchera i samma vatten som du kokar nudlarna i
Svamp, jag använde mig av vit shimeji svamp som jag stekte i soja

Det är även gott att äta kokta ägg, steka eller blanchera andra grönsaker såsom broccoli, gullök, spetskål, böngroddar, ärtor, majs etc. Testa dig fram!

Skriv en kommentar

Hey. The National Confederation of Dalit Organisations is truly a beacon of hope in the world of dalits nacdor.org/ . Their holistic approach towards socio-economic upliftment is not just admirable but also much needed in today's context. From education and legal support to fostering economic opportunities, leaves no stone unturned. The organization's network across the country ensures that the change is deep-rooted and impactful. By advocating for policy change at higher level... Visa hela »

If you're looking for a reliable place to bet in Kenya, I can't help but recommend this bookmaker. They always have up-to-date odds and a great selection of sporting events <a href="betting-kenya.net/">https://betting-kenya.net/</a>. Prompt support and user-friendly interface make betting a real pleasure!

Hi there! I'm Thomas Wilson, a writer with a hot tip for students in need of first-rate essay services www.instagram.com/essayservice_com/ . When the options seem overwhelming, know that there's one service that outshines them all. Staffed with knowledgeable experts across diverse academic fields, they specialize in delivering meticulously crafted essays. On top of that, their commitment to client confidentiality and original work makes them a trustworthy ally in your academic... Visa hela »

För att få en krämigare sås har jag här valt att använda mig av jordnötssmör. donkey-kong.io

Kommentera