Guiden till Borås bästa hotell

Guiden till Borås bästa hotell

Söker du hotell i Borås så har du kommit rätt. Här har vi samlat de bästa hotellen i Borås som passar lika bra för en natt som för en längre vistelse. Kanske ska du hit på semester, eller på konferens med jobbet? Borås är en stad med flera olika typer av hotell vad gäller stilar och faciliteter, belägna både i centrum och en bit utanför, som lämpar sig för olika tillfällen. Här är vår kompletta guide till riktigt bra hotell i Borås.

Innehållsförteckning
 1. De bästa hotellen i Borås
  1. Scandic Plaza – Mitt i city
  2. Comfort Hotel Jazz – Modernt och mysigt
  3. Bruket i Wiared – Lantligt liv utanför stan
  4. Quality Hotel Grand – Nyrenoverat
  5. Hotell Solhem Park – Bland gröna omgivningar
  6. Best Western Plus – Personlig service

De bästa hotellen i Borås

Boka hotell i Borås med hjälp av vår guide

Scandic Plaza

Mitt i city

I centrala Borås hittas denna välkända hotellkedja, ett tryggt och säkert val för den som gillar att veta vad man får. Scandic Plaza Borås ligger med närheten till det mesta, såväl tågstation som butiker och restauranger. Den ståtliga byggnaden rymmer stora rum, en social lobby, jacuzzi och relaxavdelning samt en trevlig restaurang.

Comfort Hotel Jazz

Hemsida

Modernt och mysigt

I centrala Borås hittar man Comfort Hotel Jazz – ett modernt hotell med mysig atmosfär som passar såväl för romantiska som vänskapliga eller kollegiala övernattningar. Här kan man utnyttja gym och relaxavdelning, restaurang och konferensanläggningar och alldeles i närheten hittar du flera butiker och restauranger.

Bruket i Wiared

Lantligt liv utanför stan

På Bruket i Wiared kan man njuta av en avkopplande miljö. Här anordnas konferenser, middagar, fester och bröllop, men det går även att komma förbi för en fika i caféet eller för att checka in i deras villa för en god natts sömn. Här erbjuds övernattning under veckans alla dagar och i bokningen ingår en frukostlåda som levereras till Villans kök vid önskad tid.

Quality Hotel Grand

Hemsida

Nyrenoverat

Precis intill kanalen hittar du detta nyrenoverade cityhotell med färgglad fasad. Här möts man av en hemtrevlig atmosfär, vare sig man är en familj på besök, ett kompisgäng eller kollegor på jobbresa. Hotellet har funnits sedan 1972 men har under 2022 genomgått en renovering som är klar vintern 2023.

Hotell Solhem Park

Hemsida

Bland gröna omgivningar

Om du uppskattar att bo och sova i en lugn oas, omringad av grönska, ska du se hit. Hotell Solhem ligger nämligen i ett fridfullt område med perfekt promenadavstånd in till centrala Borås. Här finns 66 modernt inredda rum i en avskalad men ombonad stil som går att boka som olika paket – om man så önskar. I restaurangen serveras både frukost och middag.

Best Western Plus

Personlig service

Detta lilla hotell värdesätter sin gästvänlighet och har ett stort fokus på service. Här är det alltid en hög prioritet att gästerna ska ha en bra vistelse, oavsett vad ändamålet är. Hotellet ligger i närheten av både Textile Fashion Center och Borås Högskola, samt det nya kongresshuset, butiker och restauranger.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Karta