Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Kajplats 9

0,0
0 betyg
Redigera Kajplats 9

I ett tegelhus vid hamnen, i Västerås gamla tullhus, ligger numera brasseriet som håller ögonen på vattnet och årstidernas växlingar – Kajplats 9. Här står fisk och skaldjur i fokus, tillsammans med skönt uteserveringshäng när vädret tillåter.

Föga förvånande är det från haven och sjöarna brasseriet hämtar sina råvaror. Förutom fisk och skaldjur kan du även avnjuta husmansklassiker och säsongsanpassade rätter i den ljusa restaurangen intill vattnet. Den som vill lyxa till det lite extra kan satsa på både ostron och skaldjursplatå.

Restaurangen vill vara en naturlig mötesplats för dig som uppskattar en vacker miljö och upplevelser som avnjuts med alla sinnen, för dig som har vägarna förbi och för dig som vill unna dig något extra under helgen – eller mitt i veckan. Här ska alla hitta något som tilltalar dem, oavsett om det är maten, drycken eller den uppsluppna atmosfären.

När vädret tillåter, men ofta från vår till höst, är uteserveringen det stora dragplåstret. Härifrån har man en svårslagen vy över Mälaren och kan njuta av mat, dryck och glass från den egna glassbaren.

En trappa upp, i Tullhuset, har man skapat en stilfull festvåning som lämpar sig för såväl event, konferens och lunchmöten som bröllop, middagar och julbord. Tillsammans med personalen kan du skräddarsy en paketlösning som inkluderar egna toaletter, garderob, vita dukar, linneservetter, serveringspersonal, städning, enklare ljud och ljus samt tillgång till Spotify.

Se även Tullkammaren

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Kajplats 9!

Användarbilder på Kajplats 9 Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.