Om exakt sex dagar visas det första avsnittet av Stylisterna. Jag har vänt och vridit på det. Funderat och diskuterat. Slagit min panna blodig och ryckt upp mig.

Det är JOBBIGT att komma till insikten om att massa människor snart ska se mitt liv, och de andras, ur en så märklig vinkel. TV-vinkel. Men om sex dagar är det alltså dags!

Skriv en kommentar

Det ska bli jättespännande Kajsa! Gillade trailern och att du ser så nyfiken och busig ut! Ska bli jättekul och se! :D

åh så himla spännande! heja kajsa!

Det viktigaste med människor, enligt mig, är att de har schyssta värderingar, vett innanför pannbenet, ett stort hjärta och humor. Jag skulle vilja påstå att du har det. Om du nu skulle göra bort dig lite så skulle jag nog bara tycka att det var skönt.. Flaws and imperfections ftw :D Spännande som bara den!

Åh jag längtar! :)

Åh vad roligt det ska bli att se!

Så himla spännande!

det ska blir kul-kul-kul jättekul att se på det efterlängtade programmet. förstår att det känns konstigt, men å andra sidan, vilken stor chans det blir att bli upptäckt för det du gillar att göra. har jag rätt? puss i pannan!

Ska bli riktigt spännane att se!! :)

Spännande!!!! Ser fram emot det.

hehe det kommer bli episkt!

Åh, spännande!

Fy va skoj!

åååh vad kul!!

· Svar till Fredrik

Fick se den igår! Gnuuuuurk!

Och vet du vad det bästa med det är Kajsa? Att jag befinner mig i Sverige de närmaste 5 veckorna och kan därför se det till skillnad mot ifall jag var borta i Aussie-land!

Kommentera