Jag gör ofta (alldeles för ofta dvs.) upp mentala listor över saker jag vill ha. Skillnaden mellan mig och många andra så köper jag väldigt sällan något utav det som är på mina listor. Jag vet inte om det är så att jag helt enkelt inte vill ha det SÅ mycket eller om jag blir snål. I vilket fall som helst så vill jag just nu ha följande.

Min kära vän Niklas köpte den här ringden från Acne och min hjärna sa "villhanu". Roligt att jag får Acnebegär såhär efter inlägget häromdagen men, det kanske är karma?

Har bloggat den här bilden förut men varje gång jag ser den på datorn måste jag sluta scrolla och titta lite. Den perfekta turbanen helt enkelt. Den perfekta semester-turbanen.

Och appropå semester-turban så önskar jag mig en horisont där himmel och hav smälter ihop och finkornig sand. Finns det tid för det i vår? Vi får se.

Är det för att det är Chloë Sevigny som designat dör Opening Cermony? Är det för att de innehar en rosett (jag är en sån klichée)? Är det för att det är en chunky träklack? Antagligen allt ovanstående.

Hade vårt kök varit större hade Olgas koppillustration varit inramad och uppsatt redan. Nu trånar jag efter den något brutalt på avstånd på hennes blogg.


Utmanare på listan: Tilda Swintons ben i bleka guldbyxor.


Skriv en kommentar

Vem Olga?

· Svar till Telma

Ojsan, länken trillade bort. Olga på bloggen squirreltail. Har länkat nu!

Kommentera