I vanliga fall använder jag i princip enbart grönt nagellack. Kanske inte den mest diskreta färgen men jag har fastnat för det och sveper på ett lager ljust grönt eller mustigt buteljfärgat för jämnan. Sommar som vinter, vår eller höst.


Bland allt smink vi fick från L'oréal fastnade jag dock för ett varmt korallfärgat som är precis mittimellan rosa och orange på bästa sätt. Nu slåss dessa två om att sitta på mina löjligt små, nedbitna naglar.

En annan favorit är ett djupt mörklila läppstift från serien 'Made for me'. Färgen är no 290 och heter Plum Passion. Sitter riktigt bra och torkar inte ut läpparna. Har använt det mer eller mindre varje dag nästintill under jul och nyårshelgerna.


Tips: om man som jag inte brukar använda läppstift särskilt mycket och tycker att det känns lite mycket med en så skarp nyans kan man måla på ett lager och sen bita av överflödig färg på en bit papper tills läpparna har en mjuk ton utan att vara väldigt "målade".

Skriv en kommentar

Det är så fint med smink i de där lite "udda" nyanserna, sånt som inte varenda kotte har. Iögonfallande och vackert.

Jag skulle gärna bära läppstift (eller iallafall när jag blir äldre) men min mun är rätt så... stor, så det ser liksom för mycket ut. Men du ser underbar ut i läppstift!

Kommentera