Jag, människan som inte gör någonting utan att tänka efter både en och två gånger, fick ju förra söndagen för mig att blåa hårtoppar var ett måste. Mitt liv var helt enkelt inte komplett utan medelhavsnyanser i svallet! Sagt och gjort, med hjälp av Ida och lite toning från en punkaffär här i Stockholm kammande vi topparna blåa. Jag gillade det dessutom så mycket att vi la i en dm till efter en stund!

Och såhär såg jag ut idag när jag sitter hemma och skriver på en stor artikel och grejar med mitt nya DIY-format. Tyvärr ligger ljuset på utifrån så allt det blåa i håret bleks men man ser skiftningar i grönt i alla fall.

Klänning, second hand. Spetskappa, farmors gamla som jag fått i present. Halsband, second hand.

Skriv en kommentar

åh! jag älskar! och ser fram emot att få se bilderna vi tog. wiie!

åh! gud vad fantastiskt. jag skulla vilja ha rosa toppar. eller plommonlila. fast bara om jag hade lika fint och långt hår som du!

Så himla fint!

Så sjukt himla GALET fint, Kajsa! Flätan som tonas över i blått.. Det är nästan så jag vill ha långt hår.

Snyggt! ;)
Jag har velat ha så men jag har lite för kort hår än.. till sommaren kanske.. :)

Gud så snyggt!

Man brukar ju säga att blonda har roligast, men jag säger att blå-håriga har roligast, och nu har ju du både och, tänk vad roligt du kommer ha! :D

Blå fläta! superfint!

så-snyggt!

me likey!

sv: åh jag tror bara att det sitter i ditt huvud att du inte passar i sådana. Köp den! Modellen är himla bra eftersom den inte är så tight så åker den inte upp så lätt, vilket jag tycker kan vara jobbigt annars med finstickat. Så kom igen! Köp! :)

Och jag glömde säga det att ditt blå hår är helt fantastiskt!

ahhhhh så tjusigt kajsa!

FAB!

Så himla modigt! Och ja, skitsnyggt verkligen!

Åh. Verkligen jättejättefint ju.

åh fy sjutton va coolt! :D

Åh va fint! Som en sjöjungfru!

Håller med Malin. Fantastiskt sjöjungfrulikt!

du är häftig.

Åh, har tänkt prova precis samma färgning ett tag nu! Har dock inte tagit mig tid att beställa. Har iof en plommon lila färg hemma, kanske skulle ta den istället? fast då blir det säkert rosa efter några tvättar. Hm. Snyggt på dig vilket som!

Men vad tjusigt! Jag vill också ha fina blåa nyanser i mitt
hår så himlans fint!

Kommentera