I dagarna två har jag sprungit omkrig som en iller på visningarna, umgåts med vänner som gör detsamma och pratat med intressanta människor från vår runda lilla sfärformade jord.

Hittills har jag avverkat Cheap Monday, Diana Orving, Ida Sjöstedt, Josefin Strid, Noir et Blanc, Odeur, Filippa K, Stylein och Whyred. Den enda visningen som faktiskt fått mig att säga lite "oh" var Odeur som hade en fantastiskt dramatisk känsla med m a k a l ö s a accessoarer/konstverk/smycken/prydnader. Häftigt både visuellt och ljudmässigt.

Imorgon, och modeveckans sista dag, hoppas jag på lite mer "oh". Jag vill berörad, fascinerad och längta efter nästa modells utgång. Det fattas mig

nu. Jag hoppas helt enkelt att Camilla Norrback, Busnel, Altewai.Saome och Hope levererar.


Jag gav upp att plåta efter att ha sett min vän Beas bilder för Rodeo. Hon är nämligen något utav det bästa som existerar med en kamera i handen.

Tills jag nallat några bra bilder från dagarnas visningar så kan jag visa hur jag sett ut de senaste dygnen.

Pic 1. Gårdagen på Whyreds visning på Liljevalchs. Kjol, Kellerman vintage. Skärp, mammas gamla. Kofta, Soft Grey. Kappa, Hope. Cape över, Fannys. Sjal, köpt i Oman. Väska, Marc O'Polo.

Pic 2. Horribel bild från Rodeos frontrowblogg. Hej blekfet i grodperspektiv! Har dock på mig: Klänning, Myrorna. Tygpåse, Noir et Blanc. Kappa, Hope. Cape, Fannys. Liten cape över axlarna, Emmaus. Turban, knuten av en halsduk.

Pic 3. Jag och Emmi (Emmi är en av de andra deltagarna i Stylisterna) diskuterar något viktigt ser det ut som. Vi intervjuades även av Emilia de Poret för Max Factor Fashion TV (?) både igår och idag så jag ska se om jag kan leta fram klippen.

Skriv en kommentar

Ljung var jättebra, kanske min favorit!

varfor ar du sa fin for!!! saknar dig katten!! <3

Kommentera