Vi har som sagt ett ganska dynamiskt hem när det kommer till inredning. Att jag och Mikael drar åt två helt olika håll stilmässigt gör det dessutom lika roligt varje gång jag släpar hem något nytt. Han suckar och jag klappar nöjt på mitt nyförvärv.

Just nu håller jag på att förvandla vårt vardagsrum med matsalsdel till en sorts blandning mellan orienten och Marocko och en smula Indo på det.

Lät några saker flytta om och nu bor fågelburen uppe på min grovsoprumsfyndade trälåda och inuti fick ett par nya ting flytta in. Hängde en lykte undertill för att göra ett stilleben på väggen.

Är extremt förtjust i de stora vita kuddarna jag fick efter en plåtning med en inredningsstylist. De går att använda överallt. Dock är de lite för ja, vita, för min smak så jag knåpade fast ett par filtunderlägg/dukar och fick vipps ett par nya kuddar.

Skriv en kommentar

jag kan väl lugnt konstatera, att skulle jag släppa någon in på mitt hem för att göra om fixa till och göra fint, skulle du vara en mycket stark kandidat, hej.

Hihi, nu bättre sent än aldrig såg jag din kommentar gumman! Jag och Mattias pratade om det igår faktiskt, när vi såg alla studenter. Vad mycket man hunnit med sedan dess! Vi har inte bara hunnit bli föräldrar utan även varit det i fem månader nu. Tror jag inte förstår själv ibland ;) Men när du träffar henne kommer det bli verkligt!

Tyvärr blir det ingen Sthlmsresa nu i juni. Mattias kommer åka n... Visa hela »

Kommentera