Men hörrni, segproppisar bland kommentarerna fortfarande!

Jag SKA bättra mig men då får banne mig ni också göra det. Det är ju ni som gör bloggandet till.. bloggandet. Det roliga. Det lilla extra.


Än så länge har jag förstått att ni gillar second handköp, DIY, illustrationer och annat kreativt och det är sådant jag absolut kommer fortsätta med. Något sånt får trilla in imorgon. Ikväll kan vi kika på två grejer jag gillar lite extra just nu. Fina strumpor i skorna och min nya väska.

Väskan introducerade Pretto PR mig för och den hittar man på Accentbutikerna. Märket är Urban Expressions och de har en mängd bra modeller i olika storlekar, färger och former.


Eftersom jag aldrig skulle lägga tiotusentals kronor på en dyrgrip från Miu Miu exempelvis tycker jag att en väska som denna är ett superbt alternativ. Välgjord, stadig, tålig men snygg i sin enkelhet. Palla att ha en Prada som man ska skydda från väder/vind/tjuv/klåfingriga/smuts/osv med sitt liv. Nähäjrå.

Skriv en kommentar

Jag älskar randiga strumpor i randiga skor!

Personligen är jag mer sugen att kommentera vissa perioder och andra perioder inte alls. Men jag ska bättra mig, lite iaf :) Det finns några grejer jag inte kan minnas att du skrivit om och det är favorit filmer och musik, sånt som inspirerar och underhåller dig.

Åh Kajsis, du stal mina tankar gällande för-dyrt-för-att-användas mackapärer och ting!

Kommentera