Eftersom jag inte kan ha någon länklista här över vilka bloggar jag läser så försöker jag lite då och då lägga upp bloggtips här på sånt jag läser.

Jag läser inte en femtedel så många som jag brukade läsa men när jag väl gör det så har jag en liten lista med guldkorn som jag alltid återvänder till. Och ibland tillkommer det en ny.


Här får ni två gamla och en ny favorit!


Linnéas blogg har jag läst sen tidernas begynnelse ungefär och den är precis lika bra nu som då. Blandningen av tips på små underfundiga sidor, söta prylar, fina resor, roliga museumbesök, randiga saker, röd inredning och knepitiknåp är ultimat. Linnéa och hennes karl är dessutom ungefär det finaste paret jag vet. Inkluderat alla romantiska armerikanska filmer där finns.

Dessutom var Linnéa en av de första bloggvännerna som jag träffade på riktigt och numera räknar till vänner även i det "riktiga" livet!

ps. Sen att jag fick äta sannslösa mängder godis, gå på loppis, bygga en borg av soffan och tittade på Sound of Music hos Linnéa när min bästa vän inte längre var min bästa vän är något jag aldrig kommer att glömma. ds.


Emelie hade för många år sedan bloggen Bohemica vilken var en av de absolut första jag läste. Hon var också en av de absolut första, om inte först?!, med att rita illustrationer och lägga upp dem på bloggen. Nu pluggar hon i Småland och är precis lika kreativ som förr fast inom lite andra områden. Tycker om blandningen av inredning och kläder, skolprojekt och design, pyssel och fina bilder.

ps. Emelie och jag träffades också utanför bloggvärlden för länge sedan och hon är ungefär så söt att man kan äta henne utan sylt till - så söt är hon. ds.


Freepeople är ju ingen direkt nyhet men däremot är deras blogg det för mig. Och den är så perfekt för mitt vimsiga, bohemiska, pysseltokiga, krimskramsfanatiska, mönsterbejakande och inredningsvurmande jag. Här hittar jag idéer, sucktar efter kläder, inspireras till nya projekt och blir prillig i huvudet av alla fina saker/kläder/inredning.

ps. ett tips är att följa Freepeople på instagram. Där får man massa fina bilder från deras kontor, personal och tips på påhitt de gör. På nedersta bilden bloggar de t.ex om exempel på hur man gör najavonaglar. Däribland syns mina bland annat! ds.


Skriv en kommentar

åh, tack för de fina orden, kajsa! jag tycker absolut att vi ska ses då i maj, det tycker förresten Karl också! Konserten är den 12:e, så på dagen där eller söndagen efter kanske. Det blir fint! puss på dig!

Tack för tipsen. Har haft übersvårt att hitta bloggar jag vill läsa på sistone. :)

Kommentera