Jag handlar som bekant inte så mycket kläder. Eller grejer.

Än mindre konsumerar jag när jag jobbar med plåtningar där allt handlar om kläder och mode så intensivt. När jag väl själv har tid att gå i butiker känner jag bara en mättnad. Antingen har jag sett allt och det känns daterat och ospännande eller så bara dör jag på att gå i butiker.


Men ett några grejer köpte jag förra året, såklart. En av de allra bästa är tveklöst mina redan trogna skinnryggsäck. SÅ länge jag letade efter en ryggsäck och plötsligt var det hos Fanny av alla ställen jag hittade den. 50 kr med alldeles lagom patina.

Den har redan varit med på massor av jobb och turer, agerat kudde när jag sov på Qatars flygplats och studsat runt i en tuktuk på Sri Lanka.

Grönbrun mocka kantad med läder och gedigna sömmar som håller för all skit jag alltid kraffsar med mig och sen suckar över att jag har. (gick runt två veckor med ett halv paket tuckex totalt krossade i botten. Orkade inte städa ur.)

Skriv en kommentar

Snygg Kajsa! Även jag har letat som en tok efter en snygg ryggsäck. Verkar ju vara helt omöjligt...

Tack och tack och tack för din jättefina kommentar! Gud så glad jag blev när jag läste den :) Blir alldeles till mig när du skriver att du tänker på Pettson & Findus-böckerna när du ser det jag gör!

åh himmel vad stilig den var! verkligen tur att hitta i så bra skick, jag lyckas alltid hitta för trasiga väskor på sec hand.

Kommentera