Vi håller precis i detta nu på med den mentala dragkampen som kallas semesterplanering. Jag vill helst hajka i Himalaya, åka till Burma och leka munk, bo på en gård bland de japanska kullarna och lära mig att skörda ris, åka runt i Mexiko och hälsa på en av mina bästa vänner där eller gulla med sköldpaddor i Filippinerna.

Mikael vill mest göra en modifierad version av sommarsemestern vi gjorde för två år sedan när vi gjorde en roadtrip ned till Portugal via Frankrike och Spanien.


Vad det än må bli så kommer jag typ enbart klä mig i batikklänningar från Sri Lanka, Mikaels skjortor och de långa, billiga tygerna som jag själv klorinblekt i badkaret. Mhm.

Skriv en kommentar

Haha tack för svaret, även fast det dröjde :P Antar att jag får öva lite då, har använt mig av hårnålar men tycker inte det blir snyggt. Eller så är min lilla skalle inte gjord för sjalbärande :P

Haha åh vad jag förstår dig. Man har så bra planer också förstår inte alla andra det storslagna i dem! Så istället får man koncentrera sig på att drömma om vilka kläder man ska glida runt i. Själv satsar jag på en blandning av riviera glamour och pastellig pinuppa. Känner hur alla ställen kommer bli fina i det. Så sjukt hur mycket jag tänker i bilder.

Kommentera