Nästan alltid när jag tecknar mer moderelaterade illustrationer så lägger jag in ett element/plagg/trend/attribut som jag är särskilt förtjust i för tillfället. Just nu har jag dille på oxfordskjortor på alla mina flickor som pluppar ur pennan exempelvis.

   När jag ritade den här bilden kikade Mikael över min axel och gjorde ett sån där manlig "hrmm"-ljud. Direkt översatt betyder det ungefär; ojrå, det där var ju lite..annorlunda.

Jag ser det mer som att kläder är ju till för att ha roligt med. Och eftersom jag inte har en tröja med ett tryck inspirerat av ett gammalt bokmärke, en Givenchykjol eller en stråkeps från Burberry så får jag väl rita det då. Med en oxfordskjorta såklart.

Skriv en kommentar

Fina Kajsa, jag vet inte vad det är som hänt men det är något som krånglar med din blogg för mig. Får upp inlägg på bloglovin men när jag kommer hit finns inte det inlägg som jag skulle kommit till.
Vill ju läsa! :(

sv: tack så för din kommentar,vad kul att du tyckte om den bilden :)
Ser att du skapat massor på senaste, jag gillar dina tjejer som du gör, elefanten på tröjan är super fin. gillar också den tjocka linjen runt figuren som ramar in bilden så fint.

åh, jag vill ha hennes elefant topp!!! Underbar! <3

Kommentera