Klänning, second hand. Skinnjacka, min fasters gamla. Skärp, fått av mamma. Väska, köpt på Bali. Solglasögon, fyndade på loppis i Småland.


Såhär såg jag ut i augusti eller september förra året. Skönt och bekvämt på alla sätt och vis. Solbränd efter en månads öliv i Indonesien.

Såhär såg jag även ut i ungefär sju minuter idag tills jag insåg att det a)var riktigt vidrigt väder och b)jag mådde förkylningspyton. Så det blev pyjamas i soffan med tecknarjobb framför hela första säsongen av GIRLS. Mer om den seriens briljans en annan gång.



Skriv en kommentar

Skön du är, som vanligt. Yes Girls är bästa serien på läänge, om du har några andra rekommendationer så vill jag veta dem med!

Kajsa maxiklänning = success and true love! Jag som är en TV-serie-narkoman kräver uppföljarinlägg, wtf is GIRLS?! Känner lite som om jag lever under en sten....

alltså, indonesien!! det drar i mig när jag tänker på att jag aldrig varit i detta tänkta paradis. känns som att var och varannan människa kommer hem därifrån nu, buhu snyft osv

Kommentera