Jag tenderar att vara en samlare. Inte en manisk samlare av det slaget som de gör TV-serier om (tack och lov) men helt klart en person av den typen som gillar att ha mer än en av tja, allt bra. Böcker är ett bra exempel på sånt man aldrig kan ha för mycket utav. I framtiden, när vi har hus, ska jag ha ett bibliotek så det alltid finns något nytt att läsa. Och man kan faktiskt inte ha för många små jackor. Och drivved. Det samlar jag som en ekorre gör med nötter om hösten.

Fina grejer ska man ha mycket utav.

 

Mikael samlar på surfbrädor och våtdräkter så han ska faktiskt inte säga något.

Skriv en kommentar

Jag har två favoritböcker som jag samlar på olika utgåvor av. Känns lite knäppt men när jag ser dem kan jag inte låta bli...

Kajsaaa! Kan inte du visa hur man klorinbleker? Eller iaf hur du går tillväga när du gör det? Vore hur snällt som helst!!

åh! jag drömmer också om ett litet bibliotek när vi skaffar hus. massa böcker & mysiga fotöljer. det hade varit såå fint!

Vem drömmer inte om att ha ett stort rum bara fullt med böcker? Filipe tillverkar ju egna surfbrädor så hans samling på för tillfället nio brädor får bo i garaget....

Kommentera