Det första riktiga stoppet vi hade på resan var ett kärt återbesök i Hossegor nere i Sydvästra Frankrike. Då hade vi nästintill sträckkört från Skåne ned genom Danmark, Tyskland, Belgien och Frankrike. Pe-ew! Rasande vackert är det och även om vädret inte var på topp hela tiden under vår första vecka så hann vi ju göra det vi var där för. Läsa, surfa, umgås med de vänner som var där, hänga en del i solen och göra miniatyrutflykter.

Killarna körde en kvällssession bland vågorna och jag gjorde ett bo av täcken och kuddar i framsätet på bilen.

Hade två halsband med mig, ett egenknåpat med grön glassten och ett engelskt mynt som jag fått av Fanny. Hood, Red collar project. Sjal, present.

(Solskyddsfaktor 50 ger en långsam och sund solbränna men låter konstigt nog mina fräknar löpa amok precis hur de vill ändå!)

Skriv en kommentar

alltså den där boken. jag har en vars omslag är exakt samma stil, bara att de svarta figurerna är typ små isbjörnar eller nåt på min. vet inte vad min heter, jag köpte den bara utifrån hur omslaget såg ut. nu står den som dekoration i min bokhylla, men kanske ska jag läsa den en dag. är din bra? (jag undrar om det är samma bok/serie/författare)

åh, vad fint det låter. vill läsa den, men nu när jag kikar efter ser jag att det varken är samma författare eller bok (hade varit snopet om det var samma bok men en annan författare, ja) som jag har. men jag ska se om jag kan hitta boken på biblioteket (världens bästa uppfinning ju!) när jag har läst ut de två böcker jag redan har påbörjade; hinner liksom inte med att läsa, men hinner med att plocka på... Visa hela »

Kommentera