Det finns ju loppis och så finns det loppis. Loppis är det man kallar prizy ställen som säljer förra årets H&Mklänningar jämte Bersåkoppar och plastig kuriosa för betydligt mer än vad det är värt. Sådana ställen hittar man i Sthlm. Sen så finns det Loppisar.

Där Bersåkoppar är dyrt ibland men det mesta andra är billigt för att det kommer från någons vind, garderob eller källare och man helt enkelt vill rensa. De ställena hittar man typ all annanstans i Sverige.

 

Jag gillar det sistnämnda alternativet mest.

Eftersom jag inte handlade så himla mycket nere i Europa under vår roadtrip så tog jag igen det en smula med att släpa Mikael på ett par handfull loppisar runt Skåne och Småland under vår sista semestervecka. För 45 kronor fick vi detta exempelvis.

Bästa Pride-hejdande salt och pepparkaren från Japan. Extremt förtjust i dessa.

Jag<3glasburkar. Egentligen är det glasburksstopp men en rödrutig rackare kunde inte lämnas kvar. Måste ju ha mina salta solrosfrön i något! Den gula Gustavsbergsskålen grävde jag fram i en gratislåda.

Han hävdar ju bestämt att vi har för mycket prylar men det var på eget intiativ som salladsskålen med tillhörande bestick fick följa med hem. Mikael är således mycket nöjd över sitt fynd.

Skriv en kommentar

Vilket härlig blogg du har, och vad rufsigt kreativ och rolig du verkar vara :D
Fantastiskt snygga teckningar dessutom.
Heja hej!

Älska loppisar. De riktiga alltså!

salt- och peppar-regnbågen! bästa grejen!

Kommentera