Pysselnerven slog till i Skåne så när jag åkte för att hälsa på Linnéa i Lund/Malmö så hade jag siktet inställt på något att knåpa till. Valet föll på en tunn jeansskjorta.

Funderade först på att behålla den som den var. Helt oanvänd, krispigt tyg, herrmodell och perfekt längd. Sådär lite för fin för att pilla med.

Fast det kunde jag ju inte låta bli såklart så efter att ha jagat pärlor så jag kunde göra en Prada look-a-like men gått bet så köpte jag spontant en påse pompombollar. Alla är tveksamma utom jag som tycker att den blev fantastisk, så jag får väl vara den enda som gillar't då. Fabulösa färgglada pompomkragen! (Pradatanken finns dock kvar för kommande projekt)

Skriv en kommentar

sicken söt sak.
svar: det där lät bara för fint.

Åhhh helt makalöst fantastiskt ju!

haha, jävlar vad fett!

Karamell!

Haha så skönt att vi rett ut dina ugglefunderingar:) Det är så sjukt otippat när man går där på gatan och helt plötsligt dyker en enorm uggla upp på ett tak. Mer sånt i Sverige röstar jag för!

men åH, då bor vi typ på samma ställe som du bodde på! Jag bor på 87, ganska nära skanstull :)
Var bor du nu sötis?

Men TACK gulle för din fina kommentar! Jag blir glad av dig med, särskilt när du gör sådant här fantastiskt! Prada kan bajsa på sig när du är i farten. Jag är så glad att jag har hittat dig på Instagram så att jag kan få en dos då och då, har så sällan tid över för att läsa bloggar nuförtin tyvärr. PUSS!

Festlighetsfaktorn på den här kragen är för bra för att vara sann. Det är lite som filmen UPP! fast på en skjorta.

Kommentera