När jag fyllde år i maj (hej, en evighet sedan och jag har fortfarande inte vant mig vid att säga att jag är tjugo..fyra) fick jag en present av kinderäggskaliber av mina föräldrar. En karta (älskar kartor!), där man skrapar fram länderna man varit i (så fint att att kunna skrapa fram värlen bit efter bit som man upptäcker den!) att hänga på väggen bland all annan bra konst/illustrationer/foto (faktiskt något av det bästa att få - konst/illustration/foto!).

Perfekt för mig som har som största hobby att resa.

Såhär såg den ut innan jag började skrapa lite överallt.

Nu har jag börjat skrapa fram länderna jag besökt. Är inte klar än men ska gnugga loss ordentligt innan jag sätter den bakom glas. Och sen är det bara att fortsätta skrapa tills hela världen är fri!


Perfekt att vi åker till Italien om exakt en vecka så kan jag skrapa fram stöveln i mitten på Europa innan jag petar in den här kompisen i en ram!

Skriv en kommentar

Men jösses vilken underbar karta! Var köptes den? Om den inte kostar allt för mycket kosing (vilket den säkert gör, är ju världens fiffigaste idé samt superfin) skulle det vara en fantastisk present till lillasyster.

men du vad fantastiskt! jag vill också ha, vart har de fått tag på den måntro?

Men alltså så himla bra idé ju!

Verkligen så himla fin idé! (Och jag håller med om att bästa presenterna är saker att sätta upp på väggarna!)

Bästa kartan ju. Jag har länge varit sugen på att använd aknappnålar på en karta över "platser jag varit" men det här är finemang det med! Ha det så trevligt i Italien sötis!

vilken fin karta Kajsa! en sån skulle jag med vilja ha! hoppas allt är bra med dig kram Sofia

Kommentera