Hej, här står jag och borstar tänderna. Ser ut såsom ovan, fast minus tandborsten och plus sju lager halsduk, ungefär de flesta dagar för tillfället när jag ränner på ärenden och försöker undkomma den apokalypsliknande sändningen av snöblandat slask från skyarna. 

Det är när man inser att regnet öser ned inte bara vertikalt utan också diagonalt och liksom kommer studsande upp nedifrån som man ifrågasätter novembers hela existens. I alla fall november på dessa longi- och latituder. 


Men såhär ser min jobbuniform ut i dessa dagar iallafall. Lite för kalla strumpbyxor från H&M i brist på solsken, klänning köpt i San Sebastian i Spanien och stickad tröja från H&M. Och så uppenbarligen ett fasligt långt hår som inte klippts sen man utbrast i Karin Boyes "ja visst gör det ont när knoppar brister". (alltså i april typ)

Skriv en kommentar

Ja men då är säkert PS ett suveränt alternativ. De illustratörer jag arbetat med och anlitat under de senaste fem åren har främst arbetat i illustrator eller quark - så fått för mig att det var det bästa. My bad=)

RE: Ja har du sett den? vad tyckte du isåfall?!

Det var så lite så. Klänningen ser underbar ut!!

charm! underbart långt hår!

Kommentera