Välkommen till det sjukdomsmässigt olycksaliga livet med Kajsa Tengvall.

Sidekick i dagens sjukvårdsprogram är Mikael. (och min fot som somnar hela tiden)

Under tiden mannen är inne på operation för sin hand, förvisso en planlagd sådan, så sitter jag och kliar på mina nya utslag i ett hörn på sjukhuset.

Tydligen är jag ganska rejält allergisk mot penicillinet jag fick mot min öroninflammation i förra veckan så igår vaknade jag med svullna prickar över hela kroppen förutom ansiktet.

Går nu under namnet Prickikorv och en vända till Cityakuten till, ett ofrivilligt möte med Björn Ranelids orangea bringa, tre kurer medicin och bulliga, svullna fötter senare så är jag vid halvgod vigör. Kliar diskret men ser antagligen ändå ut som en loppbiten hund. 


Började min vecka halvstarkt med öra som fortfarande sa aj.

Gick sen ut starkt och klädde till och med på mig!

Hade danskt halsband och åkte till TGR.

Och gör nu ett ganska svagt upplopp som antagligen bara kan botas med ostbågar (och 9 tabletter + salva per dag).


I nästa veckas program förväntar jag mig åtminstone att vara lite Lindsey Lohan, åka på rehab eftersom jag inte klarar av att trappa ned på både topsandet och tabletterna samtidigt och ett pyttelitet benbrott!

Skriv en kommentar

ughh... ibland är det rätt lätt att på rak arm komma på roligare saker...

usch, jag har varit sjuk sedan onsdags. Daytrips overseas är inte gjort för mig. Jag behöver sömn och mat vid fasta tidpunkter för att fungera. Nu har jag sovit konstant i tre dagar, och mår mycket bättre nu!

Kommentera