Om ni fick säga till om vad ni allra helst läser här, vad skulle ni säga då?

Är det mest poppis med kreativa pysselprojekt, illustrationer/tecknat/målat, jobbgrejer med bilder från plåtningar och dylikt, reseinlägg med en miljon bilder på sköldpaddor, fruktträd och snäckbonanza eller kanske.. något annat?


Det är så hiiiiiiimla mycket lättare att blogga när man vet vad som går hem och när man får respons. Skulle ju önska att kommentarer/mail/åsikter/tyckande inte spelade någon roll men om jag sa det skulle jag vara Pinoccio med lång näsa. Och jag trivs ganska bra med min lilla trubbiga näsa. Så spill them beans om vad ni tycker, tänker och känner och jag är idelt (fast ni får tala till det vänstra eftersom det högra är totalt värdelöst för tillfället) öra.


Skriv en kommentar

Jag gillar dina kreativa pysselprojekt lika mycket som de miljoner sköldpaddsbilderna och dina illustrationer. Dina loppisinköp är roliga inlägg med.

jag gillar alltihop! men kanske lite lite mer när du visar vad du pysslat och vad du har köpt på loppis!

åh, jag är ju en pysseljunkie, så allt som är pysslat går hem i denna stuga. Hellre pyssel än tecknat, om jag får vara petig, men dina illustrationer och teckningar går ju inte heller av för hackor.

Sen tycker jag ditt jobb är hemskt intressant att tjyvkika lite på också.
Och då snarare bakom kulisserna än det färdiga resultatet :)

Jag gillar allt men om jag måste peka ut något så tycker jag nog om dina pysselprojekt mest :)

Jag gillar din blogg jättemycket! Tycker om att det är variernande inslag om både ditten och datten. Fortsätt med det! Mest gillar jag dina små reflektioner över saker och ting och ditt sätt att skriva. Du är väldigt rolig =)

Jag gillar DIY och outfits - det är kul med inspiration! Skulle vara kul också att få länktips, vilka bloggar läser du, var hittar du inspo? Och typ "coola saker "(högst luddigt) du upptäcker, i alltifrån prylar, teknik, appar, kläder osv. BRA BLOGG.

Ja ibland kickar verkligen pajbehovet in=)
Åh så härligt det såg ut på dina bilder från Spanien där nedan!

Jag gillar allt, men är dålig på att kommentera. Förlåt.

Det som i tiderna fick mig att lägga dig till min länklista var min nyfikenhet på ett annorlunda liv. Det är så spännande att läsa om vad en människa i ett annat land gör till vardags, hur du har det i ditt hem och hur du jobbar. Det är ju det som är det intressanta med bloggar, att man får följa med i andra människors liv. Och fantisera hur det vore att leva där några dagar. Och sen bara älskar jag dina ou... Visa hela »

jag tycker att kombinationen är bra! men är ju särskilt förtjust i pyssel och illustrationer förstås. allt gott /emma

Kommentera