Vad man gör iskalla tisdagar i december? Man plåtar i ett växthus med tillräckligt mycket kläder på sig för att överleva en apokalyps! Eller en sån där istid i filmen där Jake Gyllenhaal gömmer sig i ett bibliotek och väntar på pappa.  

När man kommer hem däremot så lägger man sig som en sjöstjärna i soffan och gör high five med sig själv för att man roddat hem riktigt spännande nya jobb. 

Firar det hela med att skicka iväg ett par Thug Life Mumin-printar (japp, Mumin är en bad ass och Morran kan slänga sig i väggen när det gäller att vara det hårdaste Mumindalen har att komma med. Förutom Hattifnattarna då. Ingenting är hårdare än Hattifnattarna.)

Skriv en kommentar

Hattifnattarna är ju coolast!

Åh, gillar verkligen!! Men en fråga bara, får man verkligen sälja Muminfigurer så här? Hur funkar det med upphovsrätt liksom?

· Svar till Malin

Jag gör ju inte detta på något sätt i ett vinnande syfte utan bara som en rolig liten plojgrej. Har vänner som gjort liknande med andra kända figurer utan att det har varit ett problem. Så jag hoppas det är okej. Vill ju bara att Mumin ska få vara lite ball också!

Haha, har aldrig gillat mumintrollen men din version är ju mycket mer spännande!

hahaha underbart!

Kommentera