Det är när man kommer hem från jobbet, snavar ur strumpbyxorna, hasar upp i sängen, råkar välte ned en halvfull läskburk och bara ligger stirrar i flera minuter på pölen som sakta sprider ut sig som man inser att jo, trött är man. På tidiga mornar och mörker. Och trött innuti av prestationsångest och jag-känner-aldrig-att-jag-riktigt-räcker-till. För jag borde ju både gå upp tidigt, jobba många timmar, åka hem för att direkt gå och träna minst 4 dagar i veckan och efter det orka laga en både klimat- och kroppsriktig måltid, sen blogga smart/duktigt/fint/moderiktigt/kreativt och vara en bra flickvän. Förutom att såklart vara social och umgås med vänner.


Men det är fult att säga att man är trött samtidigt som man älskar sitt jobb. Och det är fult att klaga när man ju faktiskt ska vara glad att man har ett jobb i dessa bistra tider. Men läsken smyger sig bort mot en kudde för att suga sig fast och göra fläckar och jag orka inte gå och torka upp den nu. 

Jag vill ligga halvt påklädd under två mjuka täcken och titta på The walking dead och äta mandariner.

De oranga små skalbitarna kan få vara båtar i ett avslaget Cola Zerohav. 

Skriv en kommentar

Det är fint att läsa sånt här, och så lätt att känna igen sig. I tröttheten och hur man bara inte orkar alla måsten emellanåt. Och det känns så bra att veta att det är okej och att man inte är ensam om att känna så. Tycker om att läsa här, kram.

· Svar till Amanda Kraft

KRAM!

Känner exakt likadant. Är så trött. Sömn är allt jag önskar mig i julklapp. Och tid. Tid för allt det där som jag också borde göra.

· Svar till Karolin

Jag åker hem från jobbet, går till gymmet, går hem, äter middag, duschar och går och lägger mig. Det är ett märkligt sätt att leva. Grejen är att jag vet att det är vintern. För mörkret käkar upp mig. Men det blir ljust igen. Jag lovar.

Kram fina Kajsa! <3

Åh lilla Kajsa vad jag känner med dig. även fast min trötthet kanske kommer sig av lite andra saker, som att sitta uppe till klockan tre och slåss med omskrivning och stilimitationer av gammal lyrik. Jag har precis landat hemma hos the mama and the papa och det ekade när jag satte i halsen med följande efterhostningar när de föreslog att jag skulle följa och hämta carro klockan 7 på stationen imorrn.. förmanade dem sen strä... Visa hela »

Kommentera