Löjromsprovning & brunch på LYKKE

Våra härliga ambassadörer träffades en lördag förmiddag för att starta helgen på bästa sätt på LYKKE.

Caroline välkomnade oss och berättade om det nyrenoverade hotellet och restaurangen där det nordiska står i centrum och finns med i alla detaljer. Efter det fylldes våra glas på med både bubbel och vitt vin utvalda och presenterade av Daniel, från Jakobsson & Söderström vinhandel som berättade varför dessa passar så bra till fisk och framförallt, löjrom. Daniel berättade passionerat om vinet, vinhusen och skillnaden mellan det vi hade i våra glas. Vi fick även jämföra och testa oss fram till den kombination som passade oss själva bäst.

Sous Chef Danijel serverade sedan den fantastiska löjrommen. Den första serveringen var en fylld knaprig strut med både botten och topp av Kalixlöjrom med fräsch crème fraiche i mitten. Efter detta serverades fem olika löjromssorter med unika och fantastiska smaker. Det bjöds på löjrom från Kalix, Italien, Östersjön och vegetarisk rom. Till detta serverades smörstekt bröd, crème fraiche och citron. De olika tillbehören förvandlade smakerna och skapade olika smakkombinationer till vinet.

När vi i lugn och ro njutit av det som dessa experter serverat så var det dags att hugga in på brunchbuffén. Självklart är även buffén nordisk och bjöd på smörrebröd, havskräftor, krabbor, smakrika sallader, varma rätter och självklart en fin dessertbuffé. Fina råvaror och vackra rätter fick oss att gå många vändor och sedan rulla vidare i lördagen.

Innan vi gick så fick vi även en visning på några av de nyrenoverade rummen som får en att glömma att vi är mitt i city.

Det är alltid några som inte har bråttom vidare och vi kan sitta kvar och prata om allt mellan himmel och jord, dessa stunder är så härliga, vår ambassadörsgrupp är verkligen fantastisk!

Här finns information om hur du också kan vara med på event.

/Ida Berzén
Community manager,

Skriv en kommentar