Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Ambassadörsmiddag

Låt mig stolt få presentera Thatsups första ambassadörer!

Förra veckan arrangerade vi äntligen vår första ambassadörsmiddag på Restaurang Underbar, vilken middag! Det fanns ingen risk att gå därifrån hungrig utan istället var det svårt att få plats med alla rätter på bordet. Vi gottade oss i kökets val från menyn och alla fick vi egna favoriter. Som avslut kom den magiska desserten, ett stort fat med nästan alla efterrätter från menyn, vilket lyx!
Våra självutnämnda baklava-proffs, Malin och Ida A, gav den dessutom full pott😻

Förutom att vi fick lära känna varandra bättre pratade vi om recensioner, Thatsup och tipsade varandra om alla restauranger vi kunde komma på! Vi saknade Marcus som tyvärr inte kunde vara med oss, men honom kommer ni att få se mer av.

Vilka är våra ambassadörer?
Det är riktiga Stockholmsproffs! Utöver att de skriver bra, många och framförallt ofta recensioner. Så är de även aktiva med allt annat man kan göra på vår sajt. Det innebär bland annat att göra listor, gilla andra medlemmars recensioner och att hjälpa oss ha stenkoll på stan. De rapporterar när någon recension inte stämmer överens med våra riktlinjer eller om något ställe har stängt och uppdaterar oss om någon information på hemsidan inte stämmer.

I Stockholms händer det spännande saker hela tiden. Det är många restauranger, caféer och butiker som öppnar, stänger eller kanske byter namn. Ambassadörerna, likt alla våra medlemmar, är vår förlängda arm som hjälper lokalbefolkningen och turister att hitta alla Stockholms guldkorn via vår sajt.

Följ dem och bli inspirerade:

My, Katarina, Malin, Mimmi, Kristoffer, Ida A, Annelie, Marcus, Jessica

Vill du också bli ambassadör? Nästa uttagning sker i februari men du kan ansöka redan nu 😃
Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till mig 💃

Ida Berzén, Community Manager

Läs artikeln här och se även alla bilder på Restaurang Underbar och klipp från kvällen på vår instagram.

Smakdomarna utser Stockholms bästa kanelbulle!

Vilken kväll! Den noga utvalda juryn har tagit sig igenom 23 kanelbullar bakade av modiga bagare, konditorier, hantverkare och passionistas som ställde upp i årets test. Tänk att kanelbullar kan smaka så olika. Utseende och smak bedömdes för att sedan ge bullen ett totalbetyg 1-5, vissa blev vattendelare och andra var de rörande överens om. Rösterna är räknade och vi har ett resultat!

K-märkt tog hem vinsten med 4,5 poäng av 5 möjliga. Ingrid och Lidingö Bröd & Pâtisserie kom tätt efter och hela fem st fick dela på åttonde platsen. Här kan du se hela listan: Stockholms godaste kanelbulle framröstad

Nu laddar vi för, saffransbullar, fettisdagen, Alla hjärtans dag och andra höjdpunkter då nya vinnare ska koras.

Stort tack till alla tävlande, juryn samt Agnes och Annelie ❤️

#smakdomarnasthlm

Årets bidrag

Thatsup 10år

Äntligen är bilder här från Thatsup 10-årsjubileum! Vilken kväll det var! På den självklara platsen Poké Burger Norr Mälarstrand, gungade vi lätt tillsammans för att fira de 10 år som gått. Allt som började med nöjesbloggen Whatsup Sthlm i en källare till att nu vara Sveriges största krog- & nöjesguide. För att tydligt se hur utveckligen gått kunde man följa dessa 10år på vår tidslinje.

Vi blev serverade fantastisk mat som mini Poké bowls och sliders med klockrena smaker a´la Poké Burger!

Passoa serverade Pornstar Martini, en cocktail med en shot cava på sidan, genialt! Fördrinken hade även våra genemsamma loggor på toppen. Efter det så förlängde vi sommaren med Passoa Fresh i baren och Kona Longboard Lager för öl drickaren.

Feststämningen var på topp och alla fantastiska gäster njöt av härlig musik, mat och dryck och förevigade kvällen i fotobåset.

Läs mer om Thatsup 10år här: Thatsup fyller 10 år

Tusen tack till
Passoa, Poké Burger, Kona Longboard Lager, Fredrik Rollman (fotograf), Ariana Ghatan (fotograf) och alla gäster!

#thatsup #passoafresh

 

 

 


 

 

 

 

Let´s make cocktails 🥃

Torsdag 16/8 2018 fick vi lära oss att göra magiska drinkar tillsammans med Johan Evers, bloggare på Thatsup. Edrington välkomnade oss och utöver att njuta av den fantastiska lokalen och terrassen även lära oss mer om The Macallan och Highland Park. Efter det tog Johan över och vi fick lära oss skaka fantastiska drinkar som vi stolt kan servera framöver. Bröd & Salt bjöd på härliga pizzor med salami, jalapeño samt en med potatis, gorgonzola & valnötter. Vi tog även innovativa bilder på våra drinkar och glömde helt av tiden.

#thatsupevent

 

Tusen tack till Edrington, Johan Evers, Bröd & salt och självklart stort tack till er som medverkade!

Dillsnaps & Svenska kräftor

Tillsammans med Wärdshuset Ulla Winbladh fick vi äran att anordna vi en härlig kräftskiva fylld med god mat, snaps och sång. En smyg-kräftpremiär inför det riktiga premiären den 22/8. Några utav våra fantastiska bloggare var på plats tillsammans med några medlemmar och vinnare av en tidigare Facebook-tävling.

Vi startade denna härliga kväll med att mingla på framsidan av restaurangen innan vi fick ett vackert pyntat bord för att hugga in i en 3-rätters meny där såklart huvudfokus låg på Svenska signalkräftor.

Innan huvudakten så serverades en fanatisk förrätt med gräddragna kantareller på smörstekt toast. Till de Svenska kräftorna serverades västerbottenpaj, kryddost och självklart snaps. Det fanns färdiga sånghäften på plats som blev välanvända och glasen fylldes på flitigt. Melonsorbet avlöstes med långa härliga samtal tills mörkret föll då några av oss gick hem och några vidare.

22-26 dekoreras hela Ulla Winbladh med kräftpynt, hattar och sånghäften. Du kan läsa mer om kräftskivan här: Kräftskiva på Ulla Winbladh 22-26 augusti
Du kan även se hur det såg ut på Intagram under kvällen på våra höjdpunkter








Tack för en härlig kräftskiva!

Charlotte, Stefanie, Annelie, Becky, Zanna, Linn, Johan, Agnes, Poneh

/ Ida