Måla & Skåla

Den 27 februari hade vi vårt första event för den nya och utökade ambassadörsgruppen!

Vi är så glada att se den ständiga utveckling på gruppen, och kunna välkomna in nya ambassadörer för varje uttagning som görs.

Det anordnades ett event där de skulle få leva ut sin kreativitet på canvastavlor. Med färg och handledning kunde de till slut bära med sig hem finfina målningar. Måla och Skålas koncept är att alla kan lyckas med en målning, oavsett tidigare erfarenhet.

Motivet var valt av en konstnär vid namn Jessica, som under kvällen var väldigt hjälpsam och som instruerade alla deltagare mycket väl under målandets gång. Steg för steg hade ambassadörerna lyckats skapa ett helt eget konstverk!

Eventet hade hållbarhet i fokus, just för att påvisa att genom enkla förändringar i vardagen kan man bidra till en hållbar utveckling.
Vi har inte skapat ett helt grönt event, men vi har varit mycket medvetna om vilka leverantörer vi har valt att samarbeta med och att de som arbetar är måna om hållbarhet och dess utveckling. Motivet som Jessica valde för kvällens målningar var självklart även det en tolkning av hållbarhet.

Vi släckte ner lokalen och tände ett flertal värmeljus som fick stå för belysningen, det skapades då en mysig och varm känsla i Måla och Skålas lokaler och vi sparade samtidigt på elen.

Våra ambassadörer ankom efter en jobbdag och fick sig ett glas vin samt en goodiebag fylld med trevligheter.
Goda nötter från svenska företaget Smiling som står för snacks och ett hållbarhetstänk, med en kort innehållsförteckning innehållandes enbart naturliga ingredienser. Ett yogapass på den nya fräscha yogastudion på Östermalm, Yogamana Center. Samt även ett eget (!) målarstaffli, så att de ska kunna fortsätta använda sin kreativitet när de kommer hem efter eventet.

Under eventets gång serverades det god mat från BodyBuddy som var väldigt uppskattad. Maten som serverades är bra för både hälsan och planeten. Vi hade deras populära bananbröd, som de hade utformat till mini cupcakes och krispigt fröknäcke med avokadosmash. Samt chokladbräck i flera olika smaker så att de skulle passa allas smaklökar.

Alla ambassadörer fick chansen att vara med i en tävling som vi hade anordat under kvällen, nämligen att de skulle fånga kreativitet i en bild. Se våra taggade bilder på Instagram för att se bidragen. Tre stycken tog hem ett pris från Nordsteds förlag, en bok om hållbarhet #Gör skillnad. En bok som steg för steg visar hur man kan leva ett mer hållbart liv. Författarna vill att personerna som läser boken ska kunna starta sin egen hållbarhetsutveckling, obereonde på var de startar, och att alla ska kunna sätta sina egna mål. Boken innehåller kapitel om mat, boende, transporter, kläder, jobb och barn. En bok för alla tycker vi, och därför är vi mycket glada över att vi kunde utforma en tävling med ett sådant fint pris.

Vi tackar för en trevlig och kreativ kväll på Frejgatan 21!

Vill du också vara med på våra event? Börja med att bli medlem och läs mer här, eller skriv till mig.

Skriv en kommentar