Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

I tisdags åkte jag tillbaka till Umeå igen, efter två månader på vift. Åkte ner i början av juni för att starta upp vår period som partner i The Lobby - en period som slutar den 24 augusti, alltså nästa vecka. Det har varit en otroligt rolig sommar med massor av spännande projekt, event och nya bekantskaper.

Väl i Umeå har jag bland annat spenderat veckan med att färdigställa nästa nummer av Sisters in Law Magazine. I detta nummer lyfter vi hållbarhet inom bröllop och i slutet av augusti kan jag visa upp magasinet. Det gick iväg på tryck igår.

Fotografer: Ariel Miles, Poppy Photography & Alexis Schwallier

Det har varit så härligt att komma tillbaka i vardagen och slippa ha sin garderob i en resväska. Men det absolut härligaste har varit att komma hem till familjen. Få handla mat tillsammans, pyssla i hemmet och hämta på förskolan. Att stanna på varje lekplats på vägen hem är ett måste.

I helgen blir det fest. Min mans morbror fyller år och det ska firas rehjält! Hela min mans familj är här nu och några av dem ska bo hos oss över helgen. Blir mysigt!

I lördags agerade jag och min kollega Kristina modeller för vår egen kollektion av tyllkjolar. Emil Engvall stod bakom kameran och det är ett namn att komma ihåg inför framtiden. Han har bara börjat sin karriär som fotograf och ska börja studera fotografi i höst. Att starta sina fotostudier på den nivå han redan är på känns väldigt lovande! Håll utkik efter Emil framöver.

Och här är en fin bild på mig och Kristina tycker jag, som känns så där genuin och tagen i stunden.

Vad tycker ni om bilderna? Jag och Kristina älskar de dova tonerna!

Det har varit en fullspäckad och rolig vecka för mig, med härliga möten och nya bekantskaper med kreativa människor.

I onsdags anordnade Thatsup en kräftskiva på Ulla Winbladh och det var en så himla mysig kväll där jag bland annat fick träffa några av de andra bloggarna här på Thatsup. Så trevligt! Och gott! Det var länge sedan jag åt kräftor, men oj så mumsigt det är.

Foto: Thatsup

Se och läs mer om kräftskiva på Ulla Winbladh här: Kräftskiva på Ulla Winbladh 22-26 augusti.

I torsdags var det ett event i The Lobby som vi på Sisters in Law anordnade tillsammans med fotografen Malin Norlén. Det var en nätverksträff och workshop ihop med 13 bröllopsfotografer. Vi började med att prata fotografi i The Lobby, och gick sedan vidare för att fotografera ett "brudpar". Min kollega Kristina fick också hoppa in som modell, så att fotograferna kunde dela upp sig och slippa trängas allt för mycket.

Jag passade på att knäppa några snabba bilder med mobilen på min kollega Kristina, men de är ju inget mot hur bilderna från de olika fotograferna blev. Jag lovar att dela med mig av några av dem senare också.

Fredagen bestod mestadels utav jobb, då det är många deadlines nu framöver. Bland annat för nästa nummer av Sisters in Law Magazine som ska släppas nu i slutet av augusti. Det blev full fokus in i datorn under dagen och sen spenderade jag och Kristina en kväll med lite vin och häng på Melt.

Idag, lördag, har vi också fotograferat faktiskt. Denna gången var vi båda modeller framför kameran, när en bekant ville få lite bilder till sin portfolio. Det vi fick se genom hans kamera var magiskt och vi längtar till att få se fler bilder sen! Lovar så klart att dela med mig av dessa också. Tills dess får ni lite mobilbilder från fotograferingen.

Imorgon, söndag, är både jag och Kristina bortbjudna på brunch och efter det ska vi hitta något trevligt ställe att jobba på och förbereda inför nästa vecka.

Idag är det kräftskiva ihop med gänget här på Thatsup. Det är många som jag aldrig har träffat förut så det ska bli kul att få säga hej till alla. Bilder från kräftskivan dyker säkert upp på flera av bloggarna här på Thatsup under veckan, inklusive min!

Så här ser jag ut kvällen till ära, med en glitter-randig klänning i svart och orange från Zara.

I lördags var jag och min man på bröllop hos min mans bästa kompis. Min man var toastmaster och jag var hans "sidekick". Bröllopet var som de flesta bröllop - helt underbart! Cirka 90 gäster, god mat, många tal och ett riktigt grymt liveband på dansgolvet. Det är svårt med liveband tycker jag, då det verkligen finns högt och lågt där. Detta band maxade och sångaren var grym! De hette Dr Müllers Partyband och hade helt rätt energi för ett bröllop som detta. Att de avslutade med att trummisen kom ner och rappade Lose Yourself av Eminem till en publik som skrålade med, ger en bild av hur stämningen var.

Till bröllopet hade jag hittat en gammelrosa byxdress från Vila som jag matchade med min nya favoritväska från Vagabond och ett par vita skor. Kände mig både bekväm och fin, precis som det ska vara!

Imorgon åker jag tillbaka till Stockholm igen, efter att ha befunnit mig i Trollhättan ett tag på lite semester. Men nu är det fokus på jobb igen och jag ser fram emot att få träffa min kollega Kristina igen i veckan! Vi har inte träffats på flera veckor, så det ska bli kul att planera hösten ihop och alla satsningar det innebär.