Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Inlägget innehåller annonslänkar

Det är en härlig fredag och jag bjuder på lite modeinspiration med några favoriter jag har just nu. Längtar lite extra till våren med alla dessa vårfärger! Men nu har jag bott i Umeå så passa länge att jag slutat hoppas att våren kanske kan komma lika tidigt som det gör i Skåne där jag är uppväxt. Men man kan ju skapa vårkänslor ändå, trots att man är insnöad fram till maj, eller hur?

Grön klänning, & Other Stories


V-ringad klänning, H&M


Gulrutig kostym, & Other Stories


Blå plisserad kjol, Arket

Himmelsblå jacka, Filippa K

Alltså, dessa byxor från & Other Stories!! I LOVE!

 

Inlägget innehåller annonslänkar

Jag är så hooked på Filippa K just nu. Kläderna är stilrena, tidlösa och precis i min smak. Här är mina favoriter från dem just nu, som jag tänker ska bli en del i min vårgarderob.

Blå kostym - Älskar färgade kostymer och att köra tvådelat i samma färg. Har redan en i helrött, helgult och helvitt. Kanske helblått är nästa?

Himmelsblå kofta


Vit polo - älskar polotröjor och denna var ju så snygg med kort ärm!


Skjorta - så fin färg!


Hur snygg är inte denna svarta jackan?! Så klockren i sina snygg snitt!

Nu börjar jobbet på riktigt efter nyår och jag är SÅ redo! Not... Är redan stressad, men glad ändå för det är mycket spännande på gång nu. Så här ser min vecka ut i alla fall.

Måndag

7.40 - Dagen börjar med tandläkarbesök för sonen. Han protesterade redan igårkväll när vi förberedde honom för besöket, men det gick bra ändå!

9.00 Kaffe på kontoret + svara på mail och kanske hinna med något blogg-fix.

10.00-11.00 Möte på kontoret med en ekonom som ska värdera läsarna på bloggen, så att vi kan ta reda på vad vi är värda som blogg både rent annonseringsmässigt men också investerarmässigt. Har ingen aning om hur man kommer fram till såna siffror, så det ska bli intressant att få mer information om.

11.00 Äter ofta tidig lunch för jag är alltid superhungrig vid 11.

11.45 Blogga / Skriva texter till magasin.

13.00 Telefonmöte med vår frilansbloggare.

13.30 Blogga / Skriva texter till magasin / Svara på mail / Admin 

Tisdag

8.30-9.00 Show and Tell på kontoret. Vi bjuds på frukost av företagsinkubatorn vi sitter på och alla företag berättar vad de gör just nu och vad som komma skall de nästkommande veckorna. Superbra sätt att höra mer om vad som händer för alla och se om man kan få hjälp eller hjälpa andra på något sätt.

10.00-11.00 Möte med studenter på handel- och marknadsföringsprogram som skriver sin uppsats med Sisters in Law som case.

11.00 Lunch.

11.45 - 13.00 Blogga / Skriva texter till magasin / Svara på mail / Admin

13.00-16.00 Planeringsmöte med grafisk formgivare för frilansuppdrag + vårt eget magasin.

Onsdag

8.15 - 09.00 Blogga / Skriva texter till magasin / Svara på mail

9.30 - 11.30 Filminspelning på Elite Hotel Mimer i Umeå. De gör intervjuer med lokala företagare/profiler för att lyfta lokala entreprenörer och hotellet som mötesplats.

11.30 LUNCH

12.15 Blogga / Skriva texter till magasin / Svara på mail

14.00 Möte

15.00-17.00 Blogga / Skriva texter till magasin / Svara på mail

Torsdag

Heldag: Blogga / Skriva texter till magasin / Svara på mail

Fredag

Heldag: Blogga / Skriva texter till magasin / Svara på mail

Typ så ser min vecka ut, sen är det hämtning på förskola och allmänt hemma-pyssel som gäller. Efter nattning jobbar jag ofta någon timme eller två till, då allt jag bör göra helt enkelt inte hinns med på dagtid. Snart ska vi dubbla tiden för vår frilansabloggare dock så då kanske det blir lite lugnare för mig på kvällstid. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag fylla den tiden med annat jobb och fix, för det finns ju alltid något att göra och det är det som är så kul tycker jag!

Jag tror inte att jag känner någon som har en bra ordning på sina t-shirts och övriga toppar, men jag känner att jag kanske är värst. Snälla, säg till om du är likadan som mig så slipper jag känna mig dålig, haha! Men titta på bilden nedan, så ser min låda med toppar för det mesta. Någon gång per år tar jag ut allt och viker snyggt, men det blir snabbt rörigt igen. Varför? Jo, för man gräver för att hitta just den topp man behöver. Man får ingen översikt.

Men sen kollade jag på en ny reality-serie på Netflix som heter "Konsten att städa" och voilá:

Inte bara tar kläderna mindre plats när man viker som de visar i serien, man får även en bra översikt och slipper rota runt. Bra va?

Först och främst, GOTT NYTT ÅR! Hoppas att du hade en härlig nyårsafton och en bra start på året. Precis som varje år som startar man, eller i alla fall jag, året med att sätta stora mål. Vad ska jag bli bättre på i år och vad vill jag uppnå? Så här ser min lista ut:

Privat

  • Bli bättre på att städa hemmet. Så himla tråkigt mål, jag vet! Men är hemmet finare, så blir man lite gladare. Och om jag städar mer, så blir min man lite gladare också som idag är den som städar mest.
  • Rensa ur garderoberna och sätta nya garderobsmål. Vill minimera min shopping till vad jag verkligen behöver och vill ha en garderob där allt matchar varandra. Mer minimalistiskt helt enkelt.
  • Resa mer.

Företaget

  • Vi har ett mål på att omsätta 3 miljoner i år.
  • Bli bättre på att tacka nej till saker.
  • Få minst 20 nya återförsäljare till vårt varumärke Metzerverket.

Såklart finns det fler mål i företaget men det blir en lång lista och vissa saker vill man hålla lite hemligt. ;)

Har du några speciell mål eller förhoppningar under 2019?