Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Inlägget innehåller reklam för eget varumärke

I skrivande stund sitter jag på tåget påväg hem mot Umeå för att fira midsommar med familjen. Jag och kollegan Kristina hade bokat platser i en tyst avdelning på tåget, utan att veta om det. Det passar inte oss alls, då vi båda är spralliga och gärna vill prata om allt och ingenting samtidigt som vi kan jobba. Min telefon ringde och jag blev snabbt nedtystad av en person bakom mig, som klappade på axeln, tittade surt på mig och pekade på den tysta skylten. Det var först då vi förstod att vi var i en tyst kupé.

Det är dock härligt att åka tåg generellt. Det är mycket lugnare och man kan arbeta under tiden. Då internet är lite svajjigt spenderar jag just nu främst tiden med att redigera lite bilder från en fotografering jag gjorde igår. Hur det kan se ut när vi är ute och fotograferar kan ni se här. "Gör en Angelina med benet." tror jag att jag säger till modellen här, haha!

Bilderna är till min och min kollegas egna kollektion Ellen Marie Bridal. Vi fotograferar till kjolarna så ofta vi hinner, för vi tycker det är så himla kul. Om några dagar får ni se resultatet från bilderna. Jag kanske lägger upp lite sneak peeks på Instagram innan, du följer väl mig där? Om inte: @zannametzer.

Spana förresten in mina naglar! Brukar sällan ha tålamod att måla dem i något mer kreativt, men igår kväll tog jag mig tid till det. Så här inför midsommar och allt. Vad tycks?

Shopping på Arket

Arket på Drottninggatan öppnade den 1 juni i år och jag har sett fram emot att spana in stället. Häromdagen var jag där och till min förtjusning kände jag att det var en butik för mig. Nya koncept som Arket ploppar upp lite här och var nu, där fokus ligger på att skapa en destinationsplats och inte bara en butik. I Arket finns mode för män, kvinnor och barn samt inredning, livsstilsprylar och ett café. Att erbjuder mer än bara kläder krävs för att ligga i framkant som butik idag, och ställen som Arket är bara början.

Vad tyckte jag om Arket då? Jag gillade den ljusa inredningen och att det fanns gott om utrymme att ta sig fram. Det värsta jag vet är överfulla butiker, där klädställningar står tätt emot varandra och gångarna är trånga. På Arket kändes det mer exklusivt, samtidigt som det var snällt för plånboken.

Aaaah, sån här ordning går jag igång på i butiker. Färgkoordinerat och uppradat, tack för det.

Jag hann inte prova på att äta något i caféet i butiken eller titta på så mycket kläder till mig själv, så det får bli nästa gång. Lite sommarkläder till sonen blev det däremot.

Kjolen jag har på mig är från HM.

Har du varit på Arket? Vad tyckte du isåfall?

Sportkläder från Rivia Sports

Jag är ingen träningsmänniska, men de gånger jag har tränat sådär någorlunda aktivt så har det främst handlat om body balance. Lagom anstängande och lugnt för mig som inte vill gå ut så hårt.

Under morgonen har jag varit i The Lobby för att fotografera åt min vän Rivia, som driver varumärket Rivia Sports. Hon hade anordnat ett Bodywheel-pass som jag dokumenterade. Jag blev lite sugen på att själv hoppa in ibland, men det får bli en annan gång.

Nu är jag så klart lite partisk, men jag gillar verkligen hennes sportkläder och filosofin kring hela hennes varumärke. Att våga sticka ut och våga vara sig själv.

Rivia's aim in creating Rivia Sports is to encourage women to be proud of themselves regardless of appearance and shape. Rivia Sports wants to share with you the emotion and joy that embodies the Brazilian soul. Mixed with Swedish minimalism and fashion forward style.

We are a fun and fashion forward activewear brand.
Made for you to stand out and take your place without any excuses.
Confidence, pride and self love comes from within.
Dare to bring it out – Bring out YOUR amazon!

Träningspasset avslutades med en härlig frukost från Cavabaren.

Spana in Rivias träningskläder på plats i The Lobby samt på hennes hemsida. Nedan är några av mina favoriter.

 

Öppning av The Lobby

I fredags var det öppning av The Lobby - äntligen! Tack alla som kom förbi för att spana in vår bröllops- och modevärld! Jag har knappt hunnit stanna upp och reflektera över allt som hänt, men det var en fantastiskt kul dag!

För er som ännu inte har hunnit besöka The Lobby, så får ni en liten sneak peek av lokalen här.

Välkommen in på Regeringsgatan 61 för att ta en närmare titt!

 

Snart dags för nyöppning i The Lobby

Igår kom jag och min kollega Kristina ner till Stockholm och vi roddade med massor inför öppningen av vårt bröllops- och modetema i The Lobby. Det som är så häftigt med The Lobby är att det är ständigt förändeligt, med nya pop ups och event från olika varumärken. Det är superspännande att få vara en del av AMF Fastigheters satsning och imorgon, fredagen den 15 juni, öppnar vi upp till vår värld tillsammans med flera härliga varumärken.

Mer om The Lobby kan du läsa i ett av mina tidigare inlägg: The Lobby - framtidens butikupplevelse.

MOOD-gallerian är med på ett hörn i The Lobby och vi var förbi där igår för att välja ut kläder, accessoarer och annat som passar till bröllopstemat. Valerie hade hur mycket fint som helst i sin butik, både för bruden, brudtärnorna och gästerna. Härliga material i underbara nyanser och 3D-spetsar som börjar bli så populärt.

Här är min kollega Kristina som fixar med våra tyllkjolar som så klart också ska vara med i The Lobby.

Idag kommer vi att rodda mycket på plats i The Lobby. På min Instastory kommer jag att dela med mig av massor från dagen, där ni får en sneak peek på hur morgondagen kommer att bli. Du hittar mig på @zannametzer.

Och så hoppar jag att många kommer förbi imorgon den 15 juni när vi öppnar upp! Mellan kl 10.00-20.00 är det öppet då. Välkomna!