Adam & Oliver

5,0
2 betyg
Redigera Adam & Oliver

På fusionrestaurangen Adam & Oliver kombineras nordiska smaker med asiatiska tekniker på elegant vis. Här satsar man på en modern upplevelse med säsongsbetonade och lokala råvaror. I baren blandas även innovativa cocktails, bland annat på svensk gin.

Smedjegatan 3 är adressen för den moderna fusionrestaurangen Adam & Oliver, där Norden möter Kina, Japan och Sydkorea i köket. Krogen drivs av Adam Wedholm och Oliver Ljungqvist, två barndomsvänner från Västerås som tidigare bland annat jobbat på Frantzén i Hongkong och som slagit sig ihop och öppnat eget. På Adam & Oliver hämtar de inspiration från såväl Norden som Asien och skapar nytänkande rätter med lokala råvaror i säsong. Här serveras mindre à la carte-rätter och en hel avsmakningsmeny med spännande smakkombinationer.

Adam & Albin går lika bra att besöka med familjen som med vännerna, kollegorna eller en dejt. Här är miljön avskalad men intim, med skandinaviska och asiatiska stildrag såsom ljusa trämöbler och stora rislampor. Har man inte bokat bord så finns det alltid drop-in-platser i baren, där man kan slå sig ner och äta middag eller ta en drink. På dryckesmenyn hittar man bland annat innovativa cocktails med svenska spritsorter och asiatiska smaksättningar.

Användarbilder på Adam & Oliver Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 maj 2023

Supergott och fint matchade smaker mellan mat och dryck. Vi kommer tillbaka!
Trivsamt var det också 🤓

17 maj 2023