The Palm

5,0
1 betyg
Redigera The Palm

På The Palm kan du både fika, luncha och dricka en drink under palmerna i tropikerna. På menyn hittas något för de flesta smaker, från hemgjorda bakverk till napolitanska pizzor, pasta och fräscha sallader att njuta av intill fontänen. Kvällar och helger höjs stämningen med svängig musik.

Västerås ligger, tro det eller ej, bara ett stenkast från tropikerna. Bara några minuter utanför Västerås stadskärna, i Eriksborg, har man skapat en tropisk upplevelse med gröna växter och en stor palm som sträcker sina grenar över restaurangen.

På menyn finns favoriter för både stora och små, som pizza, pasta och sallader, tillsammans med annat smått och gott som falafel, kebab, grillade toasts, wraps och en fräsch salladsbar, samt en barnmeny. Är det snarare fikatid än lunch eller middag så finns här också kaffe i alla tänkbara varianter samt en disk fylld med hembakade sötsaker.

Miljön är lika stilig som lekfull och utöver de grönskande tropiska inslagen går restaurangen i beige, med träbord och cognacsfärgade fåtöljer. Hit kan du komma på en barnvänlig lunch en lördag efter shopping i de närliggande varuhusen, eller för en bit mat med vännerna när mörkret lagt sig. Kvällar och helger på The Palm bjuder på högre tempo och stämning med musik och drinkar.

Användarbilder på The Palm Visa alla

  • Lägg till bild