The Palm

3,8
5 betyg
$
Restaurang
Hemsida
Instagram
The Palm
3,8
5 betyg
Hemsida
Instagram

På The Palm kan du både fika, luncha och dricka en drink under palmerna i tropikerna. På menyn hittas något för de flesta smaker, från hemgjorda bakverk till napolitanska pizzor, pasta och fräscha sallader att njuta av intill fontänen. Kvällar och helger höjs stämningen med svängig musik.

Västerås ligger, tro det eller ej, bara ett stenkast från tropikerna. Bara några minuter utanför Västerås stadskärna, i Eriksborg, har man skapat en tropisk upplevelse med gröna växter och en stor palm som sträcker sina grenar över restaurangen.

På menyn finns favoriter för både stora och små, som pizza, pasta och sallader, tillsammans med annat smått och gott som falafel, kebab, grillade toasts, wraps och en fräsch salladsbar, samt en barnmeny. Är det snarare fikatid än lunch eller middag så finns här också kaffe i alla tänkbara varianter samt en disk fylld med hembakade sötsaker.

Miljön är lika stilig som lekfull och utöver de grönskande tropiska inslagen går restaurangen i beige, med träbord och cognacsfärgade fåtöljer. Hit kan du komma på en barnvänlig lunch en lördag efter shopping i de närliggande varuhusen, eller för en bit mat med vännerna när mörkret lagt sig. Kvällar och helger på The Palm bjuder på högre tempo och stämning med musik och drinkar.

Föreslå ändringar

Användarbilder från The Palm Användarbilder

Recensioner av The Palm

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 apr. 2023

Fin ställe, allting var fräsch inne, interior är vacker. Maten var väldigt goda, inte dyrt alls. Stora portioner och bra kvalitet på maten. Älskar deras pasta med scampi och kebab. Kundfokuserad och snälla personal. Kan varmt rekommendera denna restaurant. ... Visa hela »

26 mars 2023

Dyrt. Skitsmå pizzor med noll smak. Vi snackar barnstorlek. Även dyrt med extra pålägg. Trots att vi bor nära tar jag hellre bilen till annat ställe.

21 juli 2023 · Uppdaterad

Nyöppnad restaurang med fräsch inredning.
Relativ god mat dock begränsat av att de inte serverar traditionel italiensk mat trots att de profilierar sig som en sådan med pizza och pasta på menyn.
De går inte att beställa traditionella maträtter som c... Visa hela »

27 apr. 2023

Väldigt mysigt och elegant dekoration. Fikan var god också 👌

5 feb. 2023