Jag är uppenbarligen tjejen med noll koll eftersom jag nu upptäckte att man kunde se avsnitt två av Stylisterna redan på förmiddagen idag! Trodde att de "släpptes" vid samma tid på kvällen.

I vilket fall som helst så har jag sett det nu och jag såg det med blandade känslor. Det var en otroligt rolig uppgift vi fick göra och jag njöt av att få klippa, klistra, pyssla och skapa. Här fanns det inga ramar och strikta order som begränsade oss och man fick vara hur kreativ man vill. Det är så jag ser på mode så jag älskade det.

Sen var det fruktansvärt jobbigt med utröstning. Det framgår inte i programmet hur otroligt tungt det var. Klumpen i magen var av ren sten.

Skriv en kommentar

<3 fina du

Roligt att du har varit med på två stillbilder i rad ;D Både förra programmet o detta.

· Svar till Sofia

Haha, eller hur? Jag tänkte också på det. Dessutom är det jag och även min fina Melody på båda.

Hej Kajsa! Vi släpper avsnitten ca 06:00 varje måndag & torsdagsmorgon! :-)

· Svar till Alexander

Jahaa! Men bra, då vet jag. Tjejen med noll koll som sagt. Tack Alexander!

Jag har läst din blogg länge och det är så roligt att följa med stylisterna, tycker du är riktigt bra!

Mia

älskade ditt kragpyssel!

Blev tokglad över att du fick så bra respons på kragen! :D

Har 1 på Stylein och Carin Wester om du vill haka på dom. :) Skulle vara jättekul! :) Ida Sjöstedt stod det inget om 1 på, så prova maila dom så kan vi gå tillsammans där också!

vad skoj! Carin Wester är på måndag och öppnar dörrarna 20.00, visningen börjar 20.30. Stylein öppnar dörrarna 15.00 på tisdag och visningen börjar 15.30. Funkar?

Tycker det är så spännande att kika! Blev också glad och nästan lite stolt (??? känner inte dig, men det känns nästan så efter ett bra tag som läsare, haha (så jag får vara stolt...)) över att de gillade kragen och att du gör sånt bra jobb!

· Svar till Julia

Men åh! Klart att du får vara stolt. Ni är ju mina bloggvänner! Så ser jag på det i alla fall. Och jag blir lika glad för alla peppande och fina kommentarer.

Då lär väl n&b visning börja 14.30, bara att springa till Berns sen ;) Är ju inte långt bort! :)

Vet inte vilka du vill gå på men här hittar du alla adresser under respektive designer: www.mercedesbenzfashionweek.se/schedule.

Jag ska gå på Ida Sjöstedt, Carin Wester, Stylein, Cheap Monday, Camilla Norrback och Tiger of Sweden.

Vi hörs av på måndag då innan Carin Weste... Visa hela »

Yay, jag är så glad att Kajsa kickar hamsterrumpa och hänger kvar :)

Kommentera