Rent spontant känner jag att om jag ska se ut på något annat sätt i vår än en hippie så är det banne mig som en minimalistisk färgexplotion i sann Jil Sander-anda. Okej, det är ju lite tveksamt att kalla det minimalism. Minimalism inkluderar kanske inte Schiapparellirosa och chockorange tillsammans men för att det ska funka för mig behövs något element som andas personlig prägel. Rent längd och siluettmässigt är det ju definitivt avskalat.

Hade jag haft Fashionsquads benlängd hade jag definitivt burit färgerna som ovan.

Som vanligt tycker jag om Gucci just för att det är starkt och uttrycksfullt med det lilla extra. I samma färgskala som Jil Sander i vår men med geometriska former till plagg som ramas in av guldskärp och gyllene toffsar. Jag hade faktiskt bilden längst till vänster här nedan som inspiration till en uppgift i ett av programmen som ni snart får se!


Och appropå Jil Sander. Jag skulle aldrig betala tusentals kronor för en designväska som ser ut som en billig plastkasse med dåliga handtag. Men jag gillar ironin i hur just en billig plastpåseliknande "väska" blir så uppmärksammad. It-väskor hit och dit, superhajpen blir extra märklig när det är ren och skär ICA-påseplast.

Skriv en kommentar

Plastpåseväskan är ju onekligen lite skum, jag har röda plastpåsar här hemma, 60 kr för en hel rulle... kanske borde börja använda dem ;)

Haha plastkassen är ju bara för rolig och hypen kring den ännu roligare!

Jag har ett par orangea 70-tals byxor som är jättefina. Men jag tror inte att de är jag. Det känns som en evighet sedan jag bar byxor.

Oooh, kombon orange, lila turkos och guld var en otippad favvo! Och vad stört med påsen. Yikes, vad folk suktar efter knasiga saker X)

kanske "color blocking" är frasen du letar efter, så snyggt...

Kommentera