Jag har helt snöat in på tanken på en spetsklänning. Men, inte vilken spetsklänning som helst. Det ska inte vara Gina Tricotspets. Sån där som får en att se ut som en kassler. Tunn och syntetig. Eller virkad för tjock med mer hål än spetsen i sig. Nej, det ska vara en spetsklänning som ser ut att komma direkt från en vindgömma där 70-talet legat i en låda sedan tja, 1979.

Studio 54, utsläppt hår, vida ärmar och lite fler klichéer på det. Perfekt.


(Det är kul när man inser hur otroligt förutsägbar man är när det kommer till mode.)

Skriv en kommentar

När du hittar, får du dela med dig! Jag letar efter en långklänning i spets helst virkad (köpte dock en från Bikbok en tight jäkel)

bäbis vi borde göra en plåtning tillsammans ngn gång, du stylar bea fotar!

Jag har också drabbats av spets-cravings! Helt galet förutsägbart, men jag försöker stå emot det så mycket jag kan, haha.

Fick för mig för några veckor sedan att jag nog ska sy en vit spetsklänning med vida ärmar så I get your point, my dear. En som på bild 1 & 2. Vore dessutom jobbigt snyggt till mina nygamla mockastövlar!!!

Jajaja, prick exakt! Står inte ut med Gina Tricot-spetsen (den är verkligen en klass för sig). Översta bilden - typ perfektion. Elin Kling-outfiten - himmel.

Jag har gått och älskat spets sedan Vouge Paris Marsnummer 2008. Spets är lätt att hitta, men det är svårt att hitta spetspärlorna.

Kommentera