Det var hur mäkta länge sedan jag hade tid med att pyssla. Senaste tiden har ju liksom varit mer eller mer ett inspelningskaos. Dock hann jag med en mindre grej i julas då jag fixade en t-shirt till min ena storebror!

Gossen köper enbart extremt funktionsvänliga kläder (det blir så då man spenderar 85 % av sin tid på en alptopp antingen klättrandes eller skidåkande) och i största möjliga mån även i ekologiska material. Så jag gjorde en ekovänlig t-shirt till familjens egna Skogsmulle!

Hittade en fantastisk liten bok på Urban Outfitters med 'iron on's' i, för flera månader sedan. Det är bara att klippa ut de figurer/bokstäver/mönster man vill och sen gå loss med strykjärnet. Jag köpte en enkel bas t-shirt i ekologisk bomull och valde sedan några träd, en handfull svampar och en uggla. Lätt som en plätt och Skogsmullen blev väldigt glad!


ps. Ugglan sitter på baksidan av axeln och säger "P" eftersom min bror heter Pontus. ds.

Skriv en kommentar

fint pyssel! den där boken verkar ju fantastisk.

Åh <3

Är det Sukie som i Dear Sukie tro?

Underbart och roligt pyssel, tack för inspirationen!

Åh Kajsis, jag skulle typ spricka av glädje att ha dig som lillasyster tror jag. Alltid så jävla söt. Vart får du all kreativitet och ork ifrån? Visst måste du knarka Redbull? :P

· Svar till Misha

Du får ha mig som lillasyster! Jag har ALLTID velat ha en storasyster juuu. Kreativiteten är liksom någonting lika naturligt som att äta för mig. Det bara finns där. Red Bull är inte bra för mig dock. En gång drack jag fyra på en dag, utan att äta, och då fick jag hamster-knarkar ögon..

fint:)

Har blivit en ny favorit, så det är bara att göra fler.

Kommentera