Tänkte att jag ibland gör ett inlägg efter att båda avsnitten sänts i slutet av veckan. Så kan jag visa lite bilder från just den veckan, vad vi gjorde, berätta lite mer som inte visas osv.

Såhär såg jag ut när vi spelade in en av dagarna. Sammetsklänningen från bellaobastian, scarf i håret som jag fått i present och sminkningen är den jag gjorde när jag stylade mig själv i rysk folklorekänsla i avsnitt ett. Sotade ögon, väl markerade ögonbryn och nude läppar.

Jag älskade som sagt uppgiften vi hade; att göra en accessoar av spridda material. Jag ville ta chansen att visa att jag är mer än bara en bohemisk hippie så min tanke var att göra en ganska sexig krage i svart lack. Hade Noomi Rapace som tilltänkt "kund" då hon är en av få svenska kändisar som tänjer lite på gränserna. Med sidenband, tjock lackplast med inpräglat krokomönster och läderband gjorde jag därmed en i modellen docklik krage i råare och mer fetischartad tappning.

Niklas fick stå modell i brist på Noomi. Med lite lim, en sax och några säkerhetsnålar blev resultatet såhär. Vad tycker ni?

Skriv en kommentar

Jag tycker den är helt slående! Så himla kul att juryn gillade den så mycket också! Den kändes så du. Och kul med en summering såhär i ett inlägg efter veckan som gått från avsnitten tycker jag!

Jag tycker att den är riktigt snygg!

både fin bild på dig och fin krage!

Jäättefint och kreativt gjort Kajsa :)

du är så bäst, det tycker jag!

bra idé med summering!

och kajsa.. FANTASTISK krage. jag vill ha en sån. vet minst tre av mina höghalsade klänningar och blusar som en liknande skulle vara fantastisk till. åh. GE MIG!

(eller så är det dags för mig att pyssla ala kajsa!)

fint fint fint!!

SÅ fin! Du är så kreativ, och jag tyckte du var lätt bäst av alla på den här uppgiften :) Kan knappt bärga mig till morgondagens avsnitt!

är det någon som faktiskt är riktigt riktigt inspirerande i stylisterna så är det du! väldigt egen stil i positiv bemärkelse! :)

Nemen. Jag hade tappat bort dig. Du verkar ju ha det bra och det verkar sannerligen gå bra. /Hanna-Karolina

Kommentera