Det är väl inte så konstigt att man vill ha det här håret när..

.. man ser sådana här tjejer?

2583-green-hair-by-hanneli-mustaparta-772x521

Färgen jag använder är dessutom väldigt skonsam och bara en toning som går ut efter 8 - 10 tvättar. Köper den för 69 kr/burken på Blue Fox (punkbutik) här i Stockholm och den är hur dryg som helst. Går att beställa färgen via nätet också på deras hemsida!

Skriv en kommentar

Eller hur! Åh, har sån ångest över att jag lovat mig själv att inte fiffla med spexiga hårfärger alls förrän mitt hår blivit typ.. 2 dm längre.

Suck.
Vill ju egentligen bara go suicide blonde och färga topparna ljusblå.

Varför är du så elak mot Victoria i Stylisterna? Du borde ha åkt för länge sen, onda människa. Victoria är söt och duktig och har JÄTTEFIN STIL. Allt du saknar. Tror du seriöst att du kan jobba för Sofis mode när du klär dig som du gör? NEJ JUST DET. Snart har du åkt. Är helt frustrerad över ditt beteende, aldrig någonsin skådat en sådan otrevlig människa som du.

DU är så läcker!!

Jag har köpt en mängd färgade slingor, läntar till sommaren när man ska kunna fläta in det i en fiskbensfläta

Louise ovan, vad vinner du på att kommentera så elaka kommentarer? Kajsa har själ och förtjänar inte dina vidriga åsikter!

Åh men va roligt, lite nät hat utan all fakta. Vidrigt av dig Louise L!

Det är tv. Det är inte fakta. Alla skulle vi porträtteras på olika sätt och indelas i olika fack om vi filmades och klipptes ihop på ett så underhållande sätt som möjligt. Att lämna elaka kommentarer om vad man uppfattat som elaka kommentarer kan väl inte göra någon nytta? Och kajsa, fina du, jag tror du är den enda i världen som kan få mig att vilja springa till blue fox för första gången... Visa hela »

Jag måste säga att det är grymt på dig. Själv skulle jag nog aldrig våga, fast jag undrar om någon färg skulle synas på mitt hår ändå.

Louise L. vad är din poäng? Om man tycker att andra behandlar någon dåligt så får man göra samma sak tillbaka? Du kanske borde börja tänka efter lite själv innan du slänger ur dig saker. Jag måste även fråga efter... Visa hela »

Men jisses Louise L. Tagga ner lite! Vem är du att vräka ut dig en massa ord? Sköt ditt och låt andra stå för de själva har sagt!
Ingen är perfekt, eller har jag fel?

Det kan vara svårt att to. Men Bluefox var lite av ett shoppingmåste när jag var 15-16 och befann mig i storstan :)

Louise L: Gråta? Ärligt talat hade jag inte sett mer än tre avsnitt.. Tills nu och jag fattar inte vad det var du reagerade på?! Att Kajsa var lite ärlig i slutet av avsnitt 7? Eller vad då? Jag är vän med Kajsa på facebook och har sett några kommentarer dem emellan (Kajsa och Victoria) ingen av dem verkar vilja varandra något ont så jag tycker du bara ska ta det lungt och inte ta tv/web-tv så jäkla seriöst. Visa hela »

åh åh vad fint och jag har börjat följa din blogg igen! :) du är så himla mysig i stylisterna och söt! en utav mina favoriter hihi.

schnyggt!

Oj, asiatiska tösens hår. Fenomentalt!

Såg bilderna på dig på Silversagas blogg, och de är så sjukt fina. Du är vacker.

Louise L. Om du stör dig så mycket på Kajsa varför ens orka skriva massa långa inlägg? Gör något kreativt istället för att framställa dig själv som ett gnälligt barn.

Louise L, vad håller du på med? Du känner väl varken Kajsa eller Viktoria och kan väl inte göra ett uttalande om någon av dem.
Jag blir riktigt upprörd att du ens kan behandla en människa såhär, efter att ha sett dem på ett TV program som gör allt för att skapa lite intriger för att det ska vara mer intressant att följa.

Kajsa har en jättefin stil, oavsett om du kanske inte gillar den eller int... Visa hela »

Och Kajsa; du blev jättefin i håret!

Vad roligt och fint. Funkar nog inte på mig då jag är rödhårig.

Att kalla någon ond tycker jag är mobbning, alla människor bör visas respekt. (har inte sett det ovan nämda programmet)

Louise L. Jag förstår inte riktigt vad Kajsas yttre har med detta att göra? Du säger att syftet med dina onödiga kommentarer är att Kajsa ska förstå hur "ond" hon är. Då är det väl så otroligt onödigt att kommentera på hennes kropp och stil? Vad har det med hennes uttalanden om Victoria att göra? Ingenting. Så, om någon är en mobbare, är det väl ändå du? Du beter d... Visa hela »

Jag är ingen mobbare. Jag är kamratstödjare i klassen och kämpar mot mobbning och säger ifrån! Jag är otroligt känslig när folk beter sig illa, men jag har självklart egenskaper som inte är bra. Jag kan bli så förtvivlad när jag ser eller hör folk som beter eller talar illa om andra att jag blir helt tårögd och börjar utveckla en sorts avsky mot personen. Jag erkänner, jag önskar att jag vore l... Visa hela »

· Svar till Louise L.

Snälla rara du, jag pratade i telefon senast igår med Melody, som var min bästa vän i huset och numera är en otroligt nära vän till mig, och jag och Victoria har kontinuerlig kontakt. Jag har precis skrivit ett inlägg på bloggen där jag förklarar ett och annat jag tror att du borde läsa och begrunda.
Det som gör mig så jävla arg är att du tror att du vet vem jag är, hur jag fungerar och framförallt;... Visa hela »

Louise, sluta tro att du är en ängel i denna situation för det är du inte, jag ar sett alla avsnitt av stylisterna och förstår rätt fort pga av att varje avsnitt är 20min att allt är rätt tydligt vinklat - Victoria ska ses som en liten slashas glidare som kommer sent och inte visar respekt, om hon är sådan i verkligheten vad vet jag vad vet du vem är du att döma?

Jo för dömer det är just vad du gö... Visa hela »

Kajsa, jag ber om ursäkt :( läste precis Victorias blogg och hon var också upprörd vilket gjorde mig mer förtvivlad. Förlåt Kajsa. Jag menar det.

Louise L., jag har träffat Kajsa & kan försäkra dig om att hon är en av de gulligaste människorna i Sverige. Att TVprogram som detta väljer hur de vill framställa de olika deltagarna är ju inte direkt någonting nytt. Tänk på det innan du kallar någon för en "otrevlig människa" baserat på vad du sett i ett realityprogram.

Louise L: Först beter du dig som en barnunge, svamlar om att du minsann är kamratstödjare (känns ju betryggande, framförallt med tanke på att du har attityden "Hon är minsann FINARE än du, då är dååålig sådeså") och sedan ber du panikartat om ursäkt. Visst, man ska kunna ångra sig, men de bästa vore väl att låta bli att sitta och trolla anonymt på bloggar utan att ha sä... Visa hela »

Louise L: Oj, kamratstödjare, det var otippat. Lite kass inställning till andra för att jobba som sådan.. Hoppas du är bättre på jobbet än vad jag nu har bedömt dig att vara (visst är det lätt att döma ngn man inte känner)

hahaha Louise L. du känns jäkligt instabil.. men jag förstår faktiskt lite av det du har skrivit: det är trots allt kajsa som säger det som visas i tv, jag hade inte blivit glad om nån sa så till mej att ingen annan i programmet säger negativa saker om varann.....

men nu har ju lollo bett om ursäkt så sluta tracka henne. ni känner ju inte heller henne även om det hon skriver är lite... ja.... det vi alla tä... Visa hela »

åh, fina fina fina håret! :) jag är också jättesugen, men på typ rosa eller gult!

Det blev verkligen toppenfint med färg i topparna ;)! blev väldigt sugen själv men tror du, eller om någon annan vet, att det är extremt nödvändigt att bleka håret först, eller fastnar färgen ändå? Tjenixen!

· Svar till monica

Såhär fick jag lära mig när jag köpte färgen; har man ljust hår, dvs blont, som jag så behöver man inte bleka överhuvudtaget. Bra på så sätt att det blir mindre meckigt och dessutom sliter det mindre på håret. Tyvärr är det nog nödvändigt att bleka om man är brunett. Så utgå lite från vad du har för hårfärg i grunden och är det ändå ganska b... Visa hela »

Tack för svaret! Tillägger att jag tycker det är tokmysigt att läsa din blogg, och informativt och intressant och sådant med! Ciao!

Kommentera