Idag har jag spenderat dagen i en skön studio med en skara fantastiska människor och njutit av att få jobba med det jag tycker allra bäst om. Gårdagens tumult lades åt sidan och byttes ut mot ett glas champagne, himla fina kläder från Kotyr och plåtning tillsammans med ett peppat team. Katarina och Natalie på Kotyr kan konsten att göra en dag i studion extra-allt-bra!


Temat var det lite glammigare 70-talet och modellen Arwen var smått fantastisk. Och lång, som ni ser. Jag nådde ungefär så långt att jag kunde krama hennes lår.

Fotografen Carlos Norén gillade högen med smycken som jag dukade fram.

Carlos fixar med bakgrunden (vi var mycket eniga han och jag trots att det var första gången vi sågs. Smutsigt grå bakgrund, accessoarer extra allt, Farrah Fawcettförälskelse och känslan av en snäll Terry Richardson-sk anda i bilderna med mycket blixt) Första modellen Patricia var fantastisk för att vara ett new face och gjorde oss lyriska i Malinaklänning och frisyren vi döpte till "bullen".

Carlos och glam-Arwen i rosa siden. Studio 54 och Diana Ross anno 2011.

Pics. Carlos och Katarinas iphonebilder från FB.


Så fort jag hinner ska jag lägga in även mina bilder från idag. Kom dock ganska nyss hem och känner mig en smula mör i både hjärnan och kroppen. Men jag klagar inte. Att jobba med styling, ha full kreativ frihet, makalösa människor omkring sig och attityden att ingenting är omöjligt - det är magiskt.


Skriv en kommentar

åh vad kul, härliga färger! och vad härligt att du är någorlunda glad igen efter äckelattackerna :)

åh, fiiiiiiiiint! puss min bästa duktigaste kajsa!!

Ballt!!

Wow! Det ser superhäftigt ut!

Måste säga att jag tycker du är super duktig i stylisterna! Men de känns verkligen som att Helene vill ha bort till till varje pris! Så otroligt trist! Bara för att du är "egen" och inte ser ut som alla andra stylister! Suck. Kämpa på!

jag gillart!

Kajsa, du är ett litet lyckopiller!! Tack för att du kom förbi och förgylde vår plåtning... stor smack på din fina kind!!!

Ha! Arwen. Hon gick jag i skolan med. Eller, hon gick året över mig på gymnasiet. Snyggaste människan evah.

Vad tar du för en timmas städning? /(bild 1)

Kommentera