När Jessica såg första bilden på mitt medelhavsblå hår skrev hon till mig: Jag måste få fota dig! Och eftersom jag älskar Jessicas bilder och gärna är med på roliga idéer både framför och bakom kameran så sa jag naturligtvis; ja!


Sagt och gjort, i söndags ägnade vi ett par av solens sista timmar att fånga oceanen i mitt hår samtidigt som vi pratade om allt som är viktigt i livet.

En Silversaga produktion med mig och det blå i huvudrollen.

silversaga

silversagasilversagasilversagasilversaga


Skriv en kommentar

mitten-bilden är helt fantastisk!

Snyggt! :)

Jag har nog aldrig sett än människa klaga så mycket som du gör. Hur står dina nära och kära ut? Ta inte detta som något negativ men din inställning gör mig förbannad. Jag har svårt för människor som ser ner på andra.

· Svar till Lovisa

Läs vad jag skrev i ett par inlägg ned. Ni MÅSTE komma ihåg att det är ett program där man klippt oss till karaktärer. Att jag är precis lika glad som alla andra tycks aldrig få vara med. Att jag och Melody och Niklas sitter i Niklas säng och sjunger tycks aldrig att fp vara med. Att jag sitter och berömmer de andra för hur fantastiskt kreativa tycks aldrig tas med. Jag är en känslomänniska och uttrycker när jag h... Visa hela »

Bilderna var jätte fina men jag har svårt av det jag sett i stylisterna. Jag hoppas innerligt att de klippt ihop det. För negativ energi kommer man inte långt på. Vi lever bara en gång och då får vi glädjas åt varandra. Tyvärr har jag ingen blogg. Men ha de gott och trevlig helg! :) Hoppas du inte tar illa vid. Jag menar inget illa.

· Svar till Lovisa

Det är som sagt skittråkigt att jag klippts till en karaktär som jag inte på något sätt är egentligen. Jag mailade faktiskt kanal 5 igår och undrade varför jag framställs som en person jag inte är. För visst uttrycker jag åsikter och ventilerar vad jag tycker och tänker. Sådan är jag. Men det är ju inte enbart vad jag gör i programmet! Jag har ganska svår panikångest och när jag inte... Visa hela »

Åh, vad fint!

åååååååh va fin du är! åhåhåhå!

WOOOW vad fint Kajsa <3

jag älskar verkligen dessa bilderna! speciellt trean & fyran! du är fantastisk på alla sätt, kajsa! jag hejar som sjutton på dig!

Otroligt fina bilder, älskar håret! jag tycker väldigt mycket med prestationsdokusåpor som top model, project runway och stylisterna att man ska fokusera på just prestationen, skit samma vad man tycker om personen, hur blir slutresultatet? Det är det man kan ha åsikter och framförallt en vettig diskussion om.

Varför tar du bort kommentarer?

Ursäkta men fyfan Kajsa hur du beter dig i programmet. Du skyller på att kanal 5 framställt dig så och typ försöker skylla ifrån dig? Du har ju ändå sagt dom där sakerna även om du säkert sagt massa annat snällt också men som du beter dig är inte okej. Säger att du tycker Helen borde sagt åt dig att ta med dig halsbandet då hon stod bredvid det? HALLÅ? Hon är din lärare och ska bara i... Visa hela »

· Svar till emma

Men det är ju just detta som är grejen; att ni inte förstår att det är timmar och åter timmar av program som de kortat ned till 20 minuter vardera. Jag vet precis vad alla de andra sagt och vilka hårda ord som kastats från olika håll men det orättvisa är i att enbart det jag säger visas. Hade jag vetat att jag skulle vinklas och klippas till en så negativ person hade jag aldrig ställt upp. Nu får jag stå mitt... Visa hela »

Håller med Emma :)
Du har ju sagt allt det där? Ingen annan har ju sagt sådana saker om de andra deltagarna!

· Svar till Louise L.

Louise L, jag vet inte om du är en sjuk människa eller bara har väldigt svåra problem med att uttrycka dig eller tänka klart men jag kommer snart att bannlysa ditt ip-nummer. Läste du inte häromdagen vad Victoria skrev? bad du mig inte om ursäkt för allt det FÖRJÄVLIGA du skrev till mig? Programmet har klippts så att de enbart visar vad jag säger. Jag var där, jag vet precis vad de andra har sagt. Och det är då in... Visa hela »

Hej Kajsa!

Jag följer stylisterna och din blogg och tycker att du är supercharmig. Läser dina kommentarer nu och att du får försvara dig men tycker inte ens att du framställs illa. Tycker du sköter dig finfint och det är klart man fattar att programmet är klippt på ett visst sätt. Strunta i arga, och framförallt anonyma, kommentarer!

Lycka till!

hej, Tyckte du stylade "L´oreals lookbook" absolut bäst!! Undrar vart den ljusblåa klänningen/toppen kommer ifrån som du använde på den plåtningen.. såg magisk ut.
Tack på för hand,
mvh johanna

· Svar till Johanna Ericsson

Hej du och tack för dina rara ord. Den ljusblåa toppen/klänningen (den var egentligen en slags omlottopp men jag och Helene Falk och fotografen kom fram till att vi skulle använda den som en klänning) kommer från Hugo Boss. Den var alldeles magiskt fin även i verkligheten och jag var så glad att jag var tvåa ut att plocka kläder så jag fick chansen att ta den. Riktigt riktigt fin men också ganska dyr. Vänligen, K

Förlåt, tittade precis på Stylisterna och du var duktig idag! Fick bra kritik.

Hej Kajsa, jag tänkte börja med att säga att du verkar vara en otroligt duktig tjej och kan inte förstå att folk kan säga elaka saker om dig. VEm som helst borde ju fatta att de klippt dig så. De som klagar på dig här klagar ju fan mer än vad du gör i programmet så de borde inte säga något. VEm som helst borde ju fatta att Kanal5 är underhållstv det ska vara underhållning. Det såklart det är lä... Visa hela »

LOUISE L, ursäkta mig men jag tycker att du inte verkar riktigt sund i huvudet. Mår du dåligt? Behöver du hjälp? Det finns linjer man kan ringa och få hjälp, det vet du va?
För att så som du beter dig, kastar skit åt någon du inte känner, med ursäkten att du tycker att personen beter sig illa, för att nästa sekund be om ursäkt och sedan snacka skit igen, är grymt skrämmande beteende.
Du behö... Visa hela »

Kajsa; andra eller fjärde korten tänker jag rita av, för att de är magiska. Du är så fin och inspirerande, du är en riktig musa!

Men suck på alla tråkiga kommentarer. Det är verkligen skittråkigt att du ska behöva utstå detta för inget av det är ju sant. Stå på dig Kajsa, du är duktig och har fin stil, det vet vi läsare som följt och följer din blogg. Det är alltid en glädje att gå in här och smittas av din positiva energi och kreativitet. Du är en inspirationskälla och bra förebild för så många... Visa hela »

Fantastiska bilder! Mittenbilden är min favorit.

Så himla tråkigt att du ska få utsättas för detta. Jag tycker i alla fall att du är grymt bra.

Jag spyr av trötthet. Vilka kommentarer! Hörrni, lägg av! Läs och begrunda Kajsas tålmodiga svar. Ta in det! Förstå att det är ett tv-program som gör (ganska ledsam, har det visat sig) underhållning, och som enbart går ut för att underhålla!

Jag håller med Felicia till punkt och pricka.

Bild nummer tre är ju helt fantastisk! Åhååå, jag blir mer och mer sugen att färga mina toppar när jag ser dig och ditt fina hår!

Det är så synd att du får ta så mycket skit för programmet. Så fort saker och ting rycks ur sitt sammanhang så vet man ju hur otroligt lätt det är att vrida om hur mycket som helst och få det till något helt annat. Alla får varsin stämpel och... Visa hela »

"VEm som helst borde ju fatta att de klippt dig så"

Visst har väl kanal5 klippt programmet och valt att visa just vissa delar men det är ju inte riktigt det som är grejen. Kajsa sitter ju fortfarande och säger det hon säger.

Himla fina bilder kajsa! Och strunta i alla elaka kommentarer, du är bäst. Punkt slut. Kram

skrattar faktiskt när jag läser alla komentarer, ta inte åt dig! det är bara människor som sitter framför en skärm och bara väntar på att hata, det spelar mog ingen roll vad som sägs eller inte, dessa människor går igång på det för att ingen vet vem dom egentligen är ;P i alla fall följt din blogg och älskar det, färger(en av de få bloggarna som har ett bra språk^^) älskar att du... Visa hela »

Hej igen! Jag såg din kommentar nu. Jag förstår att det var något sånt. Tv gör allt för att tjäna pengar. Jag hoppades in i sista att du inte var sådan människa. Jag är ingen anonym jävel haha ;) Jag har ingen blogg men jag heter Lovisa och kommer ifrån Jönköping. Det var som sagt inget illa menat. Huvudsaken att du VET att du är sådan. Be happy. Postvitet kommer man långt på. Lycka till i liv... Visa hela »

Jag fick ett liten damp utbrott av det jag såg i tv. Jag hoppas du står på dig och kräver kanal 5 en förklaring för det är ingen snäll "bild" de har rittat upp dig. Kram på dig!

Hej Kajsa! Fina bilder och SNYGGT hår!!

Jag såg precis stylisterna för första gången men jag måste erkänna att jag förstår var dem negativa kommentarerna kommer ifrån. Det kan säkert vara så att de just klippt ihop dig till en tråkig karaktär, samtidigt får vi nästan aldrig höra från andra människor att Victoria inte är kreativ, att hon är nonchalant eller att hon absolut i... Visa hela »

Utrolig fine bilder! Og utrolig fin styling i Stylisterna:)

Med min tidigare kommentar var mitt budskap skämmes på er som sitter och gör personangrepp och säger elaka saker, ni gör ingen och allra minst victoria gladare. Och Kajsa du är så mycket finare än vad programmet visar och strunta i alla klagare som snart får något bättre att göra.

Du är så fasligt vacker!

jag såg bilderna på jessicas blogg, så himla fina är dem. jag gillar oceaner.

Du ser så jävla cool och bekväm ut Kajsa!

Bra att du förhandsgranskar alla kommentarer för jag mår faktiskt lite illa av vissa med tanke på frustrationen jag känner av att du ska behöva förklara dig om och om igen. Det skär i hjärtat på mig. Kan man ge mer vettiga och ödmjuka svar tillbaka som du gör.

Jag är en väldigt ärlig person och alltid i sammanband med det negativa uttrycker ja... Visa hela »

vackert som tusan!

Men vad fan människor, nu får ni väl skärpa er!!
Är det verkligen så jävla svårt att fatta att en person kan vara mer än det där man ser 2x20 minuter i veckan? Jag förstår inte hur ni tänker.

Fantastiska bilder för övrigt! Klänningen passar så bra till ocean-temat, alldeles böljande och underbar! :)

Herregud vad fint det här var. Förresten så hejar jag på dig, genom Stylisterna-karusellen och genom livet. Fortsätt med det du gör, du är fantastisk.

kajsa, du är så jäkla fin

Åh ditt hår är helt fantastiskt! Har du färgat eller tonat? Är apsugen men vet inte vilken färg jag ska ta! Har ganska mörkbrunt hår. Några tips?

Du är btw asgrym i Stylisterna! Keep on going ;)

Den fjärde bilden som är i svartvitt skulle jag vilja ha som en förstoring på väggen och vara stolt över om jag var du och ännu mer om jag var din karl! :) Du är så sjukt fin och uppfriskande Kajsa!

Vilka fina bilder! Härligt att se en kvinna med kurvor som är sensuell! Väldigt skicklig fotograf som lyckats fånga detta!

Hej!

Jag kunde inte gå igenom kommentarerna utan att reagera. Jag måste erkänna att jag under programmen av stylisterna har blivit less på den negativa attityd "tv-kajsa" har. Det är provocerande och jag förstår att vissa reagerar som dom gör.

MEN! Till min poäng. När jag ser Stylisterna ser jag det för vad det är, en serie, de är tv. Man kan bli irriterad över din roll, men nog förstå... Visa hela »

Den bilden där du kastar med håret = SÅ FIN.

woaw!

Kommentera